Cisco Webex Room Series

Cisco Webex Kits

Cisco Webex videoconferencing hardware: Haal het maximale uit elke meeting

Cisco is succesvol in de videoconferencing wereld. Op welke manier je ook een ruimte wil inrichten, Cisco biedt passende oplossingen. Hierin wordt een onderscheid gemaakt tussen de Room oplossingen, allen-in-één videoconferencingschermen, en Room Kits, hardware oplossingen die aangesloten kunnen worden op een bestaand HD-scherm om een Cisco Webex Teams vergaderruimte te creëren.

Demo aanvragen
cisco_logo

Cisco Webex Room oplossingen

De Cisco Webex Room oplossingen zijn stijlvolle alles-in-één systemen speciaal gemaakt voor Cisco Webex. Dit houdt in dat de systemen voorzien zijn van een haarscherp 4K beeldscherm waar één of meerder camera elementen zijn ingebouwd, afhankelijk van het systeem. De microfoonelementen in het scherm zorgen ervoor dat de gebruiker helder verstaanbaar is. Om de oplossing te bedienen kan het Cisco Touch 10 bedieningspaneel gebruikt worden. De userinterface van het bedieningspaneel is ontworpen voor gebruiksgemak, wat werken met dit systeem erg prettig maakt.

Bekijk specificaties

All-in-one Cisco Webex Room systeem

De alles-in-één Room systemen van Cisco hebben een strak, clean design. Dit zorgt ervoor dat het hebben van een Cisco Room scherm de vergaderruimte een professionele uitstraling geeft. De oplossingen kunnen aan de muur gehangen worden en op een mobiel of onbeweeglijk statief geplaatst worden. We maken een onderscheid tussen de volgende Room oplossingen: 

  • Cisco Webex Room 55 voor kleine ruimtes tot 7 personen
  • Cisco Webex Room 55 Duel met twee schermen voor ruimtes van 12 tot 14 personen
  • 4Cisco Webex Room 70 G2 met een of twee schermen voor ruimtes van 12 tot 14 personen
Bekijk specificaties

Kits van Cisco Webex

Intelligentie toevoegen aan bestaande schermen

De Cisco Webex Room Kits worden gebruikt om een ruimte met bestaande schermen te transformeren naar werkruimtes ingericht op Cisco Webex. De Kits zijn schaalbaar en kunnen in zowel kleine vergaderruimtes als collegezalen ingezet worden. De basis van de Room kits is een speakerbar met één of meerdere camera- en microfoonelementen, afhankelijk van de versie.

De speakerbar is niet alleen een lust voor het oog, maar beschikt ook over zeer goede audio en beeldkwaliteit. De speakerbar kan aangesloten worden op een bestaand 4K beeldscherm en net als de Room oplossingen bediend worden met de Touch 10. Bij de Room Kit Plus en Pro zitten aparte codecs: kleine hardware systemen om verschillende audio en videostromen met elkaar te laten communiceren.

Bij de Pro en Plus varianten zijn deze extern (en dus niet ingebouwd), om zo voor grotere ruimtes meerdere schermen, speakers, microfoons en bedieningspanelen aan te kunnen sluiten. Bij de Room Kit en Room Kit Mini zit deze codec wél in de Speakerbar geïntegreerd. Deze zijn immers bedoeld voor kleinere ruimtes. Wij bieden de volgende Cisco Room kits aan:

Room Kit mini voor kleine ruimtes
tot circa 5 personen
Room Kit voor middelgrote ruimtes
tot circa 7 personen
Room Kit Plus voor grotere ruimtes
van 12 tot 14 personen
Room Kit Pro voor zeer grote ruimtes (boardrooms, collegezalen)

Specifieke oplossing voor MDO-ruimtes

Qconferencing heeft een specifieke oplossing gebouwd voor MDO-ruimtes in ziekenhuizen waar vaak met 3 schermen en wel 4 of 5 input bronnen gewerkt wordt. Via deze speciaal geconfigureerde oplossing van Cisco kan men schakelen tussen de schermen en schakelt het Cisco-systeem ook de schermen aan en uit. Een afstandsbediening wordt dus overbodig . Met deze configuratiemogelijkheid kan voor de Cisco Touch 10 in elke ruimte dezelfde userinterface gecreëerd worden, van een kleine vergaderkamer tot een complexe MDO-ruimte!

Lees meer

Userinterface naar wens configureren

De userinterface kan aangepast worden om niet alleen de Cisco-apparatuur, maar ook andere apparaten aan te sturen. Zo kan bijvoorbeeld audio, een scherm, verlichting, raambekleding of andere apparatuur met een druk op het scherm bediend worden. Qconferencing beschikt over specialisten, die het bedieningspaneel naar wens kunnen configureren.

Cisco Webex Board: Alles-in-één videoconferencing oplossing

Het Webex Board is een alles-in-één videoconferencing oplossing van Cisco. Het stijlvolle touchscreenscherm is beschikbaar in 55, 75 en 85 inch varianten. Omdat de camera en geluidsapperatuur in het scherm verwerkt zitten, kan het Webex Board gebruikt worden om dynamische vergaderingen en presentaties mee te houden. De touchscreenfunctionaliteit is niet alleen handig voor de bediening van het scherm maar ook voor whiteboarden en het annoteren van gedeelde content. Naast het strakke design en gebruiksgemak, heeft het scherm een flinke dosis kracht. Het is voorzien van een 4k camera die tot 60fps kan opnemen, 16 microfoon elementen, een 4K LCD-scherm en hoge kwaliteit audio. Kort om; het Webex board maakt je meetings interactief en sluit perfect aan bij de rest van de Cisco Webex Room solutions.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider