Microsoft Teams Kits

Microsoft Teams Kits

Video conferencing met Microsoft Teams kits

Microsoft is een ervaren videoconferencing aanbieder en dat wordt bewezen met het platform Microsoft Teams. Nadat de populariteit van Skype for Business al naar ongekende hoogte gestegen was, wordt nu vol ingezet op Microsoft Teams. Qconferencing is een officieel Microsoft partner en kan daarom uitstekend helpen om het videoconferencing platform uit te rollen in de vergaderruimte. Objectief maar op basis van eigen ervaringen kunnen we je begeleiden en adviseren welke oplossing het best bij de organisatie past. Hier gaat hem om zowel native Microsoft Teams Room oplossingen, als diverse Gateways, die het mogelijkheden maken om met bestaande H323 en SIP-apparatuur Teams meetings te houden. Veel producten hebben wij live in onze demo ruimte staan. Kom je langs?

Beoordeel deze Teams kits tijdens een demo!

Videovergader oplossingen van Yealink: MVC300/MVC500/MVC800 KIT

De hardware kits die Yealink aanbiedt zijn perfect voor videoconference ruimtes die moeten worden ingericht met Microsoft Teams.

Yealink MVC300

De Yealink MVC300 is bedoeld voor kleinere vergaderruimtes. Deze kit wordt aangestuurd vanuit een Windows 10 Mini-PC waar een HD-camera met een brede kijkhoek (120 graden) op is aangesloten. De speakerphone met uitstekend bereik en het touchpanel geeft de vertrouwde Teams omgeving weer. Zo heeft het startscherm 3 iconen voor toegang tot draadloos presenteren, een call starten en een uitnodiging versturen.

Yealink MVC500

De MVC500 is een vergelijkbare kit perfect voor middelgrote vergaderruimtes tot maximaal 8 personen. Het verschil zit hem in de krachtige PTZ-camera die tot 5x inzoomt. Om een groter audio bereik te kunnen realiseren zitten er twee draadloze microfoons in het pakket en een krachtige speakerbar. Deze draadloze microfoons maken deze set uniek.

Yealink MVC800

De MVC800 kit is een upgrade ten opzichte van de MVC500 voor grotere ruimtes tot ongeveer 13 personen. Deze is voorzien van een met een 12x zoom HD-camera en microfoons met ruim 6 meter bereik en 360° voice pickup technologie. Er zitten standaard 2 microfoons bij maar er kan uitgebreid worden door meerdere aan te sluiten, wat handig is voor grotere ruimtes.

Yealink VC210

De VC210 is een plug-and-play camera met microfoonbar van Yealink, in de Teams Edition. Het apparaat kan aangesloten worden op een monitor of touchscreen. De camera wordt bediend met een afstandsbediening en kan in 4K resolutie filmen. Hij heeft een kijkhoek van 120 graden en brengt mensen goed in beeld, ook als ze ver uit elkaar zitten. De audio kan uitgebreid worden met een CP900 speakerphone, een Bluetooth speakerphone van Yealink die op tafel geplaatst kan worden.

Polycom Trio8800 en EagleEye IV

Polycom biedt met de Trio 8800 (microfoon met 6 meter bereik) in combinatie met een Polycom Visual Pro, Teams Gateway licentie en de Polycom EagleEye IV 4x camera dé oplossing voor het gebruik van Microsoft Teams in de meeting ruimte. Deze oplossing zorgt voor een consistente video-ervaring en intuïtieve bediening zoals we van Polycom gewend zijn. De camerastand wijzigen is eenvoudig met behulp van het touchpanel, net als het bijwonen of boeken van een meeting met ‘one-touch-join’. Content delen tijdens de videocall kan met gebruik van een HDMI kabel, waarbij men ervoor kan kiezen deze te koppelen aan een draadloos presentatie systeem zoals Barco ClickShare. De Polycom Trio biedt een rijk audiogeluid en deze is uit te breiden. Combineer deze set met de EagleEye IV camera (PTZ camera met 4x zoom of 12x zoom) of de Polycom EagleEye Cube camera voor kleinere vergaderruimtes. Kortom, een hoogwaardige Polycom videoconferencing oplossing voor Microsoft Teams.

Bekijk specificaties
Bekijk alle Microsoft Teams oplossingen van Poly

Logitech Tap voor Microsoft Teams

Logitech heeft met Tap een perfecte opstelling voor verschillende vergaderruimtes

Logitech Small Bundle

Voor kleinere ruimtes (Small bundle) is de Logitech MeetUp een geschikte oplossing. Dit is een camera, microfoon en speakerbar in één. De Teams software wordt bediend door de Tap, een 10.1-inch touch-screen bedieningspaneel met een strak design. Dit alles wordt aangestuurd door een Windows 10 mini PC.

Logitech Medium Bundle

Voor kleine tot middelgrote vergaderruimtes heeft Logitech de Medium bundle, op basis van de besturing via Tap. De Tap en mini PC, samen met de Logitech Rally camera, één van de beste USB PTZ camera’s, de Rally Speakerbar en een draadloze microfoon maken de Logitech Rally Kit. Deze set is geschikt voor ruimtes tot en met 10 personen.

Logitech Large Bundle

Toch op zoek naar setup voor groepen tot 16 personen op basis van Microsoft Teams? Kies dan voor de Large Bundle. Deze set bevat de Logitech Rally camera, zoals de Medium bundle, maar wordt standaard geleverd met 2 microfoons en twee speakerbars voor helder beeld en geluid. Deze samenstelling kan uitgebreid worden tot een totaal van 7 microfoons, het maximaal aantal speakers is 2.

Lenovo ThinkSmart Hub met Polycom Studio

De Lenovo Hub heeft een mooi ontspiegelend en vlekbestendig scherm en toont in het startscherm de meest gebruikte functies van Teams. Dankzij de 360°draaibaarheid kan iedereen de controle overnemen, waardoor de vergadering vloeiender kan verlopen. De led-ring toont drie kleuren zodat de status van het gesprek goed zichtbaar is. Samen met de Polycom Studio, een krachtige USB video bar die tientallen jaren audio- en videotechnologie bevat, heb je een mooie combinatie voor kleine en middelgrote vergaderruimtes.

Crestron Flex M150-T Kit

De Crestron Flex M150-T kit is een complete oplossing voor videoconferentieruimtes voor gebruik met Microsoft Teams. De drijvende kracht is de Crestron Mercury; een full-color HD touch screen, met geïntegreerde audio voor perfect geluid tijdens een Teams-meeting. Toegevoegd is de Huddly Camera; de perfecte compacte camera, die zonder configuratie in gebruik kan worden genomen en door de brede kijkhoek geschikt is voor elke ruimte. Een zeer mooie oplossing, met de Mercury als eye catcher.

Crestron UC-B140-T Soundbar, touchscreen en camera

Crestron UC-B140-T is een slimme soundbar, touch screen en camera oplossing voor een moeiteloze Teams video conferencing ervaring. Deze soundbar heeft een mooi design en een zeer goede audio performance. De ingebouwde high-end conferencing camera beschikt over HD 1080p videobeeld resolutie, heeft een ultrabrede kijkhoek van 150° en beschikt over een digitale autozoom framing. Krachtige stereo speakers bundelen het microfoongeluid en beschikken over geavanceerde techniek met een echovrije stemhelderheid.

CTOUCH digitaal whiteboard (Touch screen) voor Microsoft Teams

Combineer de kracht van interactieve touchscreens met een Microsoft Teams Rooms omgeving met de CTOUCH for Teams. Met de slimme authenticatie via het scherm kan een gebruiker eenvoudig en snel toegang krijgen tot de eigen O365 omgeving en dus de eigen documenten en bestanden. Combineer dit met de videoconferencing functionaliteit en maak het (virtueel) samenwerken compleet.

CTOUCH for Teams

Poly Microsoft Teams hardware: G10-T, G40-T en G80-T

In de loop van 2020 komt Poly met een nieuwe lijn Teams Room hardware. De basis variant is de G10-T en zal bestaan uit een hoge kwaliteit Lenovo NUC. De NUC wordt in een stijlvolle VESA-beugel geplaatst. De nieuwe Poly GC8 zal gebruikt worden als touchscreen-bedieningspaneel, om zo toegang te hebben tot de meest gebruikte functies van Teams Rooms.

De G40-T heeft, naast de componenten van de G10-T, een Poly studio. Een krachtige plug-and-play 4K videobar die bekend staat om zijn heldere geluid.

Door noise-block technologie wordt ongewenst ruis automatisch uit de communicatie verwijderd. Tel daarbij de kijkhoek van 120 graden bij op en je hebt een complete oplossing, geschikt tot ongeveer 6 personen.

Voor de grote ruimtes heeft Poly gekozen voor de G80-T, die bestaat uit de G10-T inclusief de EagleEye Director II en de welbekende Polycom Trio 8800. De Director II is een high-end video-oplossing bestaand uit twee cameraelementen.

De camera is voorzien van gezichtsherkenningstechnologie waardoor deze automatisch focust op de spreker. Daarnaast kan de camera ook ingesteld worden om iedereen in de ruimte in beeld te houden. De Trio is een hoge kwaliteit speakerphone voor het audio gedeelte van de vergaderruimte, waardoor deze set uitermate geschikt is voor ruimtes tot en met 16 personen.

Bekijk specificaties
Contact
close slider