Zoom Rooms Kits

Zoom Rooms Kits

Zoom videoconferencing hardware in de vergaderruimte

Qconferencing biedt de beste videoconferencing oplossingen op maat gemaakt voor jouw bedrijf. Met Zoom Rooms transformeer je iedere ruimte tot een moderne vergaderruimte, ingericht op het nieuwe samenwerken. Met de juiste Kit heb je toegang tot de functionaliteiten van Zoom met één druk op de knop.

Bekijk Zoom Rooms oplossingen in onze demoruimte
zoom-logo-test

Poly Studio X50

Poly Studio X50 is een all-in-one videobar voor middelgrote vergaderruimtes en speciaal geconfigureerd voor Zoom Meetings. In een mum van tijd maak je van de vergaderruimte een Zoom Room en beschik je over hoge kwaliteit videobeeld en audio. De Poly Studio X50 beschikt over maar liefst 7 geïntegreerde microfoons, 2 stereospeakers en een 4k camera met 5x zoom. Daarnaast kun je 2 schermen aansluiten op de Poly Studio X50.

 • All-in-one; de videobar met touch panel en een LEDscherm is de enige hardware die je nodig hebt 
 • Ideaal voor middelgrote vergaderruimtes (tot ca. 10 deelnemers) 
 • 4k Camera met 5x zoom, automatische framing en stem tracering

Poly Studio X30

Voor kleinere vergaderruimtes (tot ca. 6 deelnemers) heeft Poly de Studio X30 op de markt gebracht. De 4k camera van deze videobar heeft 4x Zoom en, net als de X50, een brede kijkhoek van 120 graden, om alle deelnemers goed in beeld te brengen. Daarnaast beschikt de X30 over 2 stereospeakers en 4 ingebouwde microfoons. Kortom, een perfecte videoconferencing set voor kleine vergaderruimtes.

 • All-in-one; the videobar met touch paneel en een LED scherm is de enige hardware die je nodig hebt
 • Ideaal voor kleinere vergaderruimtes (tot ca. 6 deelnemers)
 • 4k Camera met 4x zoom en automatische framing en stem tracering

Neat videoconferencing

Neat is nieuwe speler op de markt en heeft met de Neat Bar een videobar met een ingebouwde microfoon en speaker bedoeld voor Zoom op de markt gebracht. Met het oogpunt op gebruiksgemak is de videobar in combinatie met de Neat Pad, een (bestaand) scherm, een internet connectie en een Zoom Room licentie genoeg om een Zoom Room in te richten. De Neat Bar is een stijlvolle alles-in-één videobar die aan de muur, boven of onder het scherm en op de tafel bevestigd kan worden door een handige multifunctionele mounting kit.

 • Alles-in-één camerabar met stijlvol design 
 • Noise suppression en echo cancelation techniek voor heldere communicatie 
 • 120 graden kijkhoek 4K camera en 4x digitale zoom 
 • Makkelijke, nette Zoom Room opstelling door enkel twee componenten

Zoom en Poly X50 (en X30)

Zoom zit al ingebouwd in de Poly Studio X50. Je kunt Zoom meetings dus direct vanaf een touch screen starten, zoals de CTOUCH Leddura 2Share essentials. Ook kun je een set samenstellen van een LED-scherm en deze bedienen vanaf het 8 inch Poly TC8 touch panel. Daarnaast zit er een systeem voor draadloos presenteren in, dus je hoeft geen dure oplossing erbij te kopen! Met gebruik van Zoom Content Sharing, AirPlay, Miracast en de Polycom Content App kun je snel vanaf je device content delen.

Poly Studio X50 kan overigens ook voor andere videoconferencing platforms gebruikt worden en opereert op basis van SIP en H.323-interoperabiliteit. Microsoft Teams zal naar verwachting in de loop van dit jaar ook ondersteund worden door de Poly Studio X50.

D7 all-in-one oplossing van DTEN

D7 is de all-in-one Zoom Rooms oplossing van DTEN met een interactief whiteboard. Het scherm heeft een 55 inch (140cm) en een 75 inch (190,5cm) variant. Het startscherm toont de vertrouwde iconen van Zoom zodat een video meeting starten, meetings plannen, draadloos presenteren, het adressenboek, audiocalls en de whiteboard functionaliteit direct toegankelijk zijn. Het touchscreen bedien je met een aanraking op het scherm of met de stylus-pen, die altijd binnen handbereik is met de stijlvolle houten houder onder het scherm. D7 kan aan de wand gemonteerd worden, maar met de Heckler Mobile Stand rol je de D7 met gemak naar elke gewenste ruimte.

 • 4K Camera beschikt over een kijkhoek van 86 graden
 • Geïntegreerde 2-channel speakers met goede audiokwaliteit
 • 16-elementen microfoon voor het optimaal opnemen van stemgeluid
 • Filtering van achtergrondgeluiden en echogeluid in Zoom Rooms meetings
 • Scherm van slechts 1.3 cm dik en een gewicht van 22 kg
 • Stijlvolle houten houder voor stylus-pen

Yealink CP960 UVC50 en UVC80

Yealink heeft twee mooie hardware kits voor Zoom. CP960-UVC 50 (links op de afbeelding) is een driepoot met mini pc, bedieningspaneel, camera (5x optische zoom en PTZ), 3 ingebouwde microfoons met een bereik van 6 meter en optioneel kunnen 2 draadloze microfoons toegevoegd worden. UVC 50 is geschikt voor kleine en middelgrote ruimtes. Voor grotere ruimtes is de CP960-UVC80 (rechts op de afbeelding) een passende oplossing, vanwege de sterkere camera (12x zoom) en standaard bijgeleverde microfoons. Benieuwd naar deze oplossingen? Plan een bezoek aan onze demoruimte nabij Amsterdam.

Logitech Tap kit met Logitech Rally

Logitech Rally is de absolute oplossing als je op zoek bent naar een PTZ USB camera met meer kwaliteit. De camera toont ultra HD-beeldkwaliteit, heeft een kijkhoek van 90 graden en een optische zoom van 15x. Dit maakt de oplossing uitermate geschikt voor grotere professionele omgevingen. RightSense is een functionaliteit die automatisch inzoomt op de deelnemers en corrigeert de beeldoriëntatie automatisch indien deze verandert. RightLight is een functie voor een optimale lichtbalans van de camera. Al deze functionaliteiten zorgen voor een eersteklas USB-camera die alle deelnemers zo goed mogelijk in beeld brengt tijdens de meeting. De speakerbar maakt de set compleet, samen met de Logitech Tap die zorgt voor eenvoudige bediening met een Zoom layout.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider