Logitech

Logitech in de vergaderruimte

Welke Logitech oplossing voor jouw vergaderruimtes?

Logitech is een sterk vertegenwoordigd merk op de markt en breidt haar portfolio uit met volwaardige systemen voor de meeting room. Producten van Logitech zijn degelijk, goed geprijsd en hebben een groot gebruiksgemak.

(Video-)afspraak maken

Logitech en Qconferencing

Qconferencing heeft een goede samenwerking met Logitech en wij leveren alle producten die Logitech voor videoconferencing op de markt heeft gebracht. Het portfolio is enorm divers, van BYOD oplossing tot volledige set-up voor elke videoconferencing dienst. De beeld- en audiokwaliteit zijn erg goed en onze Product Manager heeft de producten uitvoerig getest. Wil je ze zelf beoordelen? De kits staan klaar in onze demoruimte en natuurlijk kunnen wij ook bij je op locatie komen om een set-up te demonstreren.

Afspraak maken

Logitech Rally (kit)

Ben je op zoek naar een camera met meer functionaliteit dan is Logitech Rally de absolute oplossing voor een kwalitatieve PTZ USB camera en ultra HD beeldkwaliteit. Met een kijkhoek van 90 graden en een optische zoom van 15x is de Rally een oplossing die in elke professionele omgeving past. RightSense is een functionaliteit die automatisch inzoomt op de deelnemers en corrigeert de beeldoriëntatie automatisch indien deze verandert. RightLight is een functie voor een optimale lichtbalans van de camera. Al deze functionaliteiten zorgen voor een eersteklas USB camera die alle deelnemers zo goed mogelijk in beeld brengt tijdens de meeting. De Rally is een compacte camera en oogt strak, zonder kabels in het zicht. De camera kan op een tafel of ander oppervlak gepositioneerd worden en de lens sluit automatisch indien de camera niet in gebruik is.

Logitech MeetUp

De Logitech MeetUp is een camera met uitmuntende 4K beeldresolutie en een speakerphone in één, vooral geschikt voor kleine en middelgrote meeting rooms. Met de kijkhoek van 120 graden wordt iedere ruimte uitstekend in beeld gebracht. Vraagt de ruimte voor een groter audiobereik? Met de set Logitech Expansion Microphones kun je gesprekken van deelnemers zeer goed opvangen binnen een bereik van 4.2 meter. Pannen, kantelen en zoomen is simpel met de bijgeleverde afstandsbediening of gebruik je smartphone/tablet om de MeetUp te bedienen na installatie van de gratis app (verkrijgbaar in Google Playstore als iTunes)!

Logitech Smartdock

De Logitech Smartdock is een AV control console en maakt het mogelijk om met één druk op de knop een Skype for Business meeting te starten. Het systeem voegt elke gewenste connectiviteit die je wenst toe aan je vergaderruimte dankzij een HDMI poort voor het delen van je laptopscherm (FullHD beeldkwaliteit), beschikt over 4 USB poorten om elke gewenste USB camera en speakerphone te verbinden, heeft GigaBit Ethernet en een aansluiting voor je headset. Voor gebruikers voelt de Dock snel vertrouwd dankzij de eenvoudige bediening overeenstemmend met de Skype for Business interface. Met Smartdock Flex kunnen deelnemers ook inbellen vanaf andere platforms zoals Bluejeans, Cisco WebEx en Lifesize Cloud. De kit bevat HDMI, USB en voeding via één CAT6 kabel voor een kabelvrije vergadertafel.

Logitech Group

Logitech Group heeft de prestaties van Intel NUC en de eenkliks-eenvoud van Iluminari Quicklaunch SE gebundeld in deze videoconferencing oplossing. De speakerphone bechikt ook over een touchpanel en deze plaats je op tafel met met een micpod. Breidt het aantal micpods eventueel uit voor een groter audiobereik. De camera biedt FullHD beeldkwaliteit en heeft een kijkhoek van 90 graden en is daardoor geschikt voor elke vergaderruimte. Quick Launch zorgt er voor dat de IT medewerkers zelf kunnen bepalen welke functionaliteit beschikbaar is voor de eindgebruiker. Je kunt de Group ook gebruiken zonder Intel codec en deze aan je laptop koppelen als BYOD oplossing!

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider