Ondanks dat de kantoren open zijn, blijft hybride werken de nieuwe norm. Je werkt een deel thuis en een deel op kantoor. Hoe kom je de thuiswerkdagen nou zo vitaal mogelijk door? Op dit platform lees je alle tips & tricks op het gebied van workouts, voeding en devices.

Laatste nieuws

Doorbreek je thuiswerkdag met de workouts van Rory Hoogewoning! Hij is fysiotherapeut én manueeltherapeut en hij laat je alle tips & tricks zien om je thuiswerkdag zo vitaal mogelijk door te komen. Van (korte)workouts tot aan de juiste zithouding, bekijk én doe ze allemaal!

Alle workout tips

Energiek en zonder dips je thuiswerkdag doorkomen? Met voedingstips van een orthomoleculair voedingscoach lukt dat wel! Op deze pagina vind je tips over de juiste voeding, recepten en gezonde tussendoortjes.

Alle voeding tips

Kom je thuiswerkdag zo optimaal mogelijk door met behulp van de devices van Logitech. Logitech is dé leverancier als het gaat om de beste thuiswerk devices. In de video’s op deze pagina worden verschillende devices en hun voordelen toegelicht voor een perfecte thuiswerkdag.

Alle devices

Contact
close slider