Over ons

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring met zakelijke videocommunicatie

Qconferencing is gespecialiseerd in zakelijke videocommunicatie en kan elk formaat vergaderruimte inrichten. Daarnaast leveren we oplossingen zodat mensen eenvoudig draadloos kunnen presenteren, of een meetingroom kunnen boeken. En denk ook aan Digital Signage bij de receptie of de koffiehoek. Wij zijn je daarbij wereldwijd van dienst met lokale installatie en support. Bovendien werken we sinds kort nauw samen met zusteronderneming Ask Roger! Met hun specialisme in Microsoft Teams Calling maken we samen een goed team.

Het team

Qconferencing bestaat uit een groep enthousiaste en betrokken professionals. De diversiteit van het team en onze gedrevenheid zorgen ervoor dat de meest complexe opdrachten een succes worden. Q is een sociale organisatie. We lunchen samen en ondernemen met regelmaat leuke activiteiten.

Onze historie

Qconferencing is een onafhankelijke leverancier

Qconferencing is opgericht in 2000 door Eckart Wintzen, een IT ondernemer en management goeroe, die zijn kapitaal investeerde in “groene “ projecten. Eckart was zijn tijd vooruit en zag in dat we ook zakelijk onze footprint op de aarde moeten beperken en voegde daad bij het woord. Zo heeft Qconferencing de Eyecatcher ontwikkeld, een videoconferencing apparatuur met de camera achter het doorzichtige scherm waardoor je elkaar echt recht in de ogen kijkt. In 2014 heeft Qconferencing onder leiding van een nieuw directieteam een nieuwe impuls gekregen en is de focus komen te liggen op Cloud videodiensten. Nog nooit is videoconferencing zo populair geweest en Qconferencing is er trots op daar een steentje aan bij te dragen.

Duurzaam ondernemen

Videocommunicatie draagt bij aan een duurzamere omgeving en voorkomt een onnodig vliegreis en/of autorit. Onze bedrijfsprocessen zijn ook ingericht op milieuvriendelijk, zoals het recyclen van batterijen, elektronische apparatuur en inktcartridges. Qconferencing vindt het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en onze medewerkers nemen jaarlijks deel aan vrijwilligersprojecten.

Projecten Qconferencing

Qconferencing is trots op de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen doen. Naast de levering en installatie van videoconferentie systemen en andere AV toepassingen heeft Q ook bij klanten een adviserende rol vervuld waarbij samen met de klant de beste oplossing werd bepaald.

ISO certificering en AVG

Diensten en hardware zijn vaak voorzien van beveiligingssoftware, maar als een medewerker ondoordacht omgaat met privacy gevoelige klantgegevens (bijvoorbeeld door gegevens op een usb-stick te plaatsen) dan is dit geen garantie dat gegevens beschermd blijven. Binnen onze organisatie zijn wij ons hier van bewust. Onze diensten zijn ISO gecertificeerd en voldoen aan de AVG regelgeving.

Advies of een live demo?

We staan je graag te woord!
    Contact
    close slider