Over ons

Over ons

Meer dan 20 jaar ervaring met zakelijke videocommunicatie

Qconferencing is gespecialiseerd in zakelijke videocommunicatie en kan elk formaat vergaderruimte inrichten. Daarnaast leveren we oplossingen zodat mensen eenvoudig draadloos kunnen presenteren, of een meeting room kunnen boeken. En denk ook aan narrowcasting bij de receptie of de koffiehoek. Wij zijn je daarbij wereldwijd van dienst met lokale installatie en support.

Contact opnemen

VideodienstenVideodiensten

Welke videodienst past bij ons en welke licentie? Welke functionaliteit heb ik nodig voor welk aantal gebruikers? Is het veilig? Hoe kan ik het managen?

ApparatuurApparatuur

Optimaliseer je audiovisuele ervaring met professionele apparatuur. Wij verkopen hardware kits passend bij het videoconferencing platform en de locatie van de vergadering.

InstallatieInstallatie

Efficiënte planning, zodat de videoconferencing oplossing in korte tijd klaar voor gebruik is. Dit bereiken wij door vooraf te schouwen en apparatuur te configureren.

SupportSupport

Onze ervaren en servicegerichte helpdesk staat voor je klaar. Wij staan je telefonisch en per e-mail te woord. En wij leveren supportcontracten zodat wij op locatie het probleem direct kunnen aanpakken.

TrainingTraining

Hoe kan video communicatie passend gemaakt worden bij de workflow? Onze Customer Success Manager begeleid jouw organisatie met trainingen en advies.

Wij geloven in de meerwaarde van videocommunicatie

Gecertificeerde videocommunicatiespecialisten begeleiden je bij het gebruik van de apparatuur en zorgen ervoor dat jouw organisatie de voordelen optimaal benut. We geloven in de meerwaarde van videocommunicatie voor jouw organisatie. Wij zijn een ambitieus team en we helpen je graag om je doelen te verwezenlijken! Benieuwd wat we voor jouw organisatie kunnen betekenen? Neem dan contact met ons op.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail

Onze historie

Qconferencing is opgericht in 2000 door Eckart Wintzen, een IT ondernemer en management goeroe, die zijn kapitaal investeerde in “groene “ projecten. Eckart was zijn tijd vooruit en zag in dat we ook zakelijk onze footprint op de aarde moeten beperken en voegde daad bij het woord, een soort Elon Musk, maar dan op Nederlandse schaal. Zo heeft Qconferencing de Eyecatcher ontwikkeld, een videoconferencing apparatuur met de camera achter het doorzichtige scherm (een soort transparante led maar dan 20 jaar eerder) waardoor je elkaar echt recht in de ogen kijkt. In 2013 heeft Qconferencing onder leiding van een nieuw directieteam een nieuwe impuls gekregen en is de focus komen te liggen op de Cloud videodiensten. Nog nooit is videoconferencing zo populair geweest en Qconferencing is er trots op daar een steentje aan bijgedragen te hebben.

Qconferencing is een onafhankelijke leverancier

Qconferencing biedt verschillende oplossingen voor de vergaderruimte. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat merk je in ons aanbod. Tijdens een afspraak in onze demoruimte of op locatie kunnen we verschillende producten demonstreren, zodat je zelf kunt ervaren wat voor jouw werkt.

Maak een afspraak

Het team

Qconferencing bestaat uit een groep enthousiaste en betrokken professionals. De diversiteit van het team en onze gedrevenheid zorgen ervoor dat de meest complexe opdrachten een succes worden. Q is een sociale organisatie. We lunchen samen en ondernemen met regelmaat leuke activiteiten.

Duurzaam ondernemen

Videocommunicatie draagt bij aan een duurzamere omgeving en voorkomt een onnodig vliegreis en/of autorit. Onze bedrijfsprocessen zijn ook ingericht op milieuvriendelijk, zoals het recyclen van batterijen, elektronische apparatuur en inktcartridges. Qconferencing vindt het ook belangrijk om maatschappelijk betrokken te zijn en onze medewerkers nemen jaarlijks deel aan vrijwilligersprojecten.

Projecten van Qconferencing

Qconferencing is trots op de mooie projecten die we voor onze opdrachtgevers hebben mogen doen. Naast de levering en installatie van videoconferentie systemen en andere AV toepassingen heeft Q ook bij klanten een adviserende rol vervuld waarbij samen met de klant de beste oplossing werd bepaald.

ISO certificering en AVG

Diensten en hardware zijn vaak voorzien van beveiligingssoftware, maar als een medewerker ondoordacht omgaat met privacy gevoelige klantgegevens (bijvoorbeeld door gegevens op een usb-stick te plaatsen) dan is dit geen garantie dat gegevens beschermd blijven. Binnen onze organisatie zijn wij ons hier van bewust. Elke maandmeeting besteden we aandacht aan het waarborgen van de privacy van onze klanten. Onze diensten zijn ISO gecertificeerd en voldoen aan de GDPR regelgeving.

Mans Lejeune
Commercieel Directeur zakelijke markt

Jesse van Straaten
Algemeen Directeur

Pieter Peletier
Commercieel Directeur medische markt

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider