Google Meet Logitech Tap

Google Meet Oplossingen Videoconferencing Qconferencing

Logitech Tap voor Google Meet

Een van de meest populaire Google Meet systemen is afkomstig van Logitech. Namelijk de Logitech Tap. De Tap wordt aangestuurd door een stijlvol bedieningspaneel. Op dit touchscreenapparaat zijn eenvoudige opties voor onder ander het starten, deelnemen en plannen van vergaderingen. Ook het delen van contact kan gemakkelijk draadloos of via een HDMI-kabel.

Geschikte voor elke vergaderruimte
Er is een Tap system voor elke ruimte. Voor kleine ruimtes wordt hier een alles-in-een MeetUp camera aan toegevoegd. Voor grotere ruimtes een Krachtiger Rally camera met losse speakers en tot maximaal 7 microfoons. Door het toevoegen van de Logitech Swytch kan alle randapparatuur en het beeldscherm overgenomen worden simpelweg door één USB-kabel in je laptop te pluggen. Dit noemen we ook wel “bring your own meeting”.

Bekijk de specificaties

Tap voor Google small

De Tap small wordt aangestuurd door een krachtige Chromebox die voorzien is van Google Meet software. De software wordt bediend door de Tap. De user interface op de Tap is gebruiksvriendelijk ingericht zodat iedereen gemakkelijk ad hoc gebruik kan maken van de vergaderruimte. De randapparatuur bestaat uit een Alles-in-één videobar, de Logitech Meetup. De videobar is voorzien van een 4k camera met 5x zoom, een krachtige speaker en ingebouwde microfoonelementen. Indien gewenst kan het microfoonbereik uitgebreid worden met een uitbreidingsmicrofoon.

Tap voor Google medium

De basis van de Tap medium bestaat uit een krachtige Chromebox en het Logitech Tap bedieningspaneel. Deze krachtige combinatie maakt het starten van een vergadering een kwestie van één druk op de Logitech Tap. Daarnaast is de set voorzien van de Krachtige Rally camera. 4k resolutie en de mogelijkheid om tot 15x in te zoomen zorgt voor een haarscherp beeld van de deelnemers, zelfs in grotere ruimtes. De set is standaard voorzien van een krachtige microfoon. Deze kan op tafel of aan het plafond gemonteerd worden. De set biedt de ruimte om tot maar liefst 7 microfoons uit te breiden. Daarnaast zit er standaard één speaker bij de set.

Tap voor Goole large

Ook de Tap voor Google large bestaat in de basis uit de krachtige combinatie tussen de Chrombox en Tap. De Large tap is voorzien van de Logitech Rally met 15x zoom en 4K Resolutie. Daarnaast is de set voorzien van twee speakers en twee microfoons. Dit maakt de set geschikt voor grote vergaderruimtes en boardrooms. Met een maximum aantal van 7 microfoons kunnen de ruimtes naar wens worden ingericht. Voor een opstelling met zo min mogelijk bekabeling op de vergadertafels kunnen de microfoons aan het plafond bevestigd worden. Zelfs het bedieningspaneel kan aan een muur worden bevestigd indien gewenst.

Wil je meer informatie over de Logitech Tap voor Google Meet?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact
    close slider