Digital Signage

Wat is Digital Signage?

Toon actuele informatie aan bezoekers
en werknemers met digital signage

Bedien je klant met de meest actuele informatie, zoals de OV-dienstregeling, wachttijdmelder, het nieuws en file informatie. Digital Signage is ook een goede manier om interne informatie over te brengen door bijvoorbeeld een jubileum van een collega te plaatsen, roosterinformatie, of een korte preview weer te geven van berichten die op het intranet staan.

Demo aanvragen

Relevante informatie voor je publiekRelevante informatie voor je publiek

Bezoekers van actuele en gepersonaliseerd informatie voorzien

Content invoeren met templatesContent invoeren met templates

Makkelijk content toevoegen met gebruik van templates (ook maatwerk)

Eenvoudig managen en een rollenstructuurEenvoudig managen en een rollenstructuur

Centraal en decentraal beheer, rechtenstructuur en goedkeuringstool

Koppeling met bestaande apps en eigen dataKoppeling met bestaande apps en eigen data

Koppeling met eigen database, en sociale media

Verschillende oplossingen voor Digital Signage

Bezoekers bereik je met digital signage (ook wel narrowcasting genoemd) omdat je actuele en relevantie informatie kunt uitzenden. Per locatie kan deze informatie verschillen. Een goede oplossing biedt vooral een goed data managementsysteem, zodat iedereen er mee uit de voeten kan. Ben je benieuwd welke oplossingen wij bieden? Neem contact op voor meer informatie tijdens een (video-)afspraak.

(Video-)afspraak maken

Digital Signage oplossingen die wij bieden

Met Easyscreen maak je snel mooie content voor je afspeellijsten. Dit wordt nog makkelijker door de kant-en-klare content die de software aanbiedt zoals videocontent, nieuws of live-widgets. Er zijn honderden verschillende templates waar je als gebruiker uit kunt kiezen. Deze templates kun je zo ook weer aanpassen aan de eigen huisstijl. Je kunt van elk scherm, ongeacht de leverancier, een slim scherm maken met gebruik van de player van Easyscherm.

Informatie opvragen

De betaalde licenties van Zoom Room beschikken ook over digital signage functionaliteit. Zo kun je eenvoudig content vanaf elk device delen op het scherm vanuit de Zoom app. Je kunt dit zien als een mooie functionaliteit op kleine schaal. Vraag ernaar bij onze Customer Success Manager voor een video demo van deze Zoom functionaliteit.

Informatie opvragen

ZetaDisplay zet zich in om narrowcasting toegankelijk te maken voor ieder bedrijf en om het voor iedere kijker en lezer leuk te maken. Bij ZetaDisplay komen technologie, communicatie en gebruiksgemak samen. De software hoef je niet zelf aan te schaffen, maar ontvang je als een licentie (SaaS). het is zeer gebruiksvriendelijk dankzij de campaign wizard, je kunt gebruikersrechten toekennen, koppelingen met bestaande systemen maken en er zijn veel templates.

Informatie opvragen

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider