Draadloos presenteren

Wat is draadloos presenteren?

Hoe kun je het beste draadloos presenteren?

Het idee van draadloos presenteren is dat met met een simpele handeling, zoals via een app of het inpluggen van een USB-dongle in de laptop, kan presenteren op een centraal scherm. Dit uiteraard zonder het aansluiten van kabels. Met draadloos presenteren kan men om de beurt presenteren of andere informatie delen op een scherm zonder dat er kabels of tijdrovende procedures aan te pas komen. In deze tijd worden er veel mobiele devices, zoals tablets en smartphones, gebruikt in de vergaderruimte en de huidige draadloos presentatie systemen faciliteren hier perfect in. Videoconferencing toevoegen aan het draadloos connecteren? Ook dat kan! Lees daarom snel verder.

Demo aanvragen

Draadloos presenteren van Barco Clickshare

De Clickshare van Barco is een veilige oplossing waarmee aan de hand van een USB-Button of de Clickshare app het scherm van bijvoorbeeld een laptop gedeeld kan worden. Deze intuïtieve manier van draadloos presenteren kan geïntegreerd worden in het bedrijfsnetwerk en zorgt voor een veilige manier om inhoud te delen tijdens een meeting. Functies zoals het maken van aantekeningen, blackboarding en touch-back worden ook ondersteund.

Barco Clickshare CS 100

De CS 100 is de basisvariant bedoelt voor kleine ruimtes. Het werkt door CS 100 aan te sluiten op een centraal scherm waarop gepresenteerd kan worden. Vervolgens kan er doormiddel van een plug-and-play Clickshare Button of de Clickshare app verbinding gemaakt worden. Zo kun je door middel van de Button content delen vanaf je PC, Laptop en Mac maar ook smartphones en tablets kunnen gebruikt worden door middel van de app. Tot 8 personen kunnen tegelijk verbinden met de CS 100, één persoon kan tegelijkertijd presenteren.

Barco Clickshare CSE 200

De CSE 200 is bedoeld voor middelgrote ruimtes. Ook dit apparaat werkt doormiddel van aansluiten op een centraal een centraal scherm. Verschillende apparaten kunnen vervolgens verbinding maken met de CSE 200 doormiddel van de app of een USB-Button Daarnaast worden bij de CSE 200 ook GoogleCast en Airplay ondersteund. De CSE 200 heeft touch-back ondersteuning wat inhoudt dat het gedeelde scherm bediend kan worden vanaf het centrale scherm als er gebruik gemaakt wordt van een touchscreenscherm. Omdat de CSE 200 bedoeld is grotere ruimtes, kunnen 16 personen tegelijkertijd verbonden zijn met de CSE 200 en twee mensen kunnen tegelijkertijd hun scherm delen op het centrale scherm.

Barco Clickshare CSE 200 plus

De CSE 200+ variant is vergelijkbaar met de CSE 200. Naast alles wat de CSE 200 kan heeft de plus variant extra functionaliteiten zoals een HDMI-ingang waarmee oudere apparatuur aangesloten kan worden. De touch-back functie van de CSE 200+ beter waardoor dezes tot 4K resolutie ondersteund.

Bring Your Own Meeting met CX20, CX30 en CX50

De Clickshare CX20, CX30 en CX50 vormen de nieuwste lijn Clickshare producten van Barco. Met deze producten kun je naast het delen van je een scherm ook randapparatuur beheren. Dit betekent dat je een “bring your own device” videoconferencing opstelling kunt realiseren doormiddel van een Clickshare button en één druk op de knop. Een gebruiker sluit dus slechts de Barco Clickshare Button aan, waarna hij/zij de gehele videoconferencing set overneemt! Daarnaast kunnen de apparaten bediend worden door de XMS-Cloudmanagementsoftware waarmee alle clickshare apparaten onder andere op een afstand gemonitord en geüpdatet kunnen worden.

Barco Clickshare CX 20

Clickshare CX 20 is de basisvariant van de reeks, bedoeld voor kleine vergaderruimtes.

Barco Clickshare CX 30

Clickshare CX 30 biedt extra functionaliteiten zoals de mogelijkheid tot blackboarding en touch-back. Ook is de CX 30 voorzien van twee Clickshare buttons.

Barco Clickshare CX 50

Clickshare CX 50 is geschikt voor de grote vergaderruimtes, waarbij het mogelijk is twee schermen aan te sluiten d.m.v. de extra HDMI-uit aansluiting.

Draadloos presenteren van Airtame

De Airtame 2 is een stijlvolle en subtiele oplossing voor draadloos presenteren, voor een hele scherpe prijs. Presenteren kan via de Airtame applicatie, maar door de aanwezigheid van Airplay en Miracast kan het product breed worden ingezet. Deze veelzijdigheid wordt tevens bevestigd door de mogelijkheden die Airtame biedt wanneer er níét wordt gepresenteerd. Kies bijvoorbeeld voor een mooie fotoreeks of laat de beschikbaarheid van de vergaderruimte(s) zien.

Airtame 2

Airtame is makkelijk te bevestigen. Zo kun je het apparaat door middel van een magneet achter op het presentatiescherm plaatsen of kan het op een muur bevestigd worden.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider