In de vergaderruimte

In de vergaderruimte

Inrichten van de vergaderruimte voor videoconferencing

Als videoconferencing specialist met ruim 20 jaar ervaring, zijn wij altijd op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen. Voor het inrichten van vergaderruimtes denken wij graag met je mee over de beste oplossing voor jullie organisatie. Met de juiste videoconferencing kit wordt hybride vergaderen makkelijker dan ooit.

Demo aanvragen

Qconferencing is een onafhankelijke leverancier

Qconferencing biedt verschillende oplossingen voor de vergaderruimte. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat merk je in ons aanbod. Tijdens een afspraak in onze demoruimte of via een online call kunnen we verschillende producten demonstreren, zodat je zelf kunt ervaren wat het beste bij jullie organisatie past.

Maak een afspraak

Ook na installatie helpen onze Support Medewerkers en Customer Success Managers je verder

Service staat bij ons hoog in het vaandel. De snelle en correcte afhandeling van vragen en supportverzoeken is een belangrijke reden voor onze klanten om met grote tevredenheid van onze diensten gebruik te maken, al jaren lang. Afhankelijk van het gekozen supportcontract zorgen wij voor de afhandeling van defecte apparatuur en staat de technische dienst zo snel mogelijk voor de deur om vervangende apparatuur te plaatsen. Qconferencing ontzorgt hiermee de IT-afdeling en zorgt voor een maximale beschikbaarheid van de videoconferencing apparatuur. Heb je vragen over functionaliteiten van een videoconferencing dienst? Ook dan helpen onze Customer Success Managers je verder, face-to-face of via een online call.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail

Qconferencing heeft een jarenlange samenwerking met leveranciers

Contact
close slider