In de vergaderruimte

In de vergaderruimte

Videobellen, presenteren, ruimte reserveren,
digital signage en andere oplossingen

Onze specialisten kennen de nieuwste ontwikkelingen en zij beschikken over ruime ervaring met vergaderruimtes, van kleine huddle rooms tot grote vergaderzalen. Een vergaderruimte kun je optimaal benutten door deze te voorzien van bepaalde intelligentie. Denk aan een goede videoconferencing kit met voldoende audiobereik en een camera die de deelnemers goed in beeld brengt. Maar tegenwoordig zijn er meer moderne oplossingen voor de vergaderruimte, waarmee het gebruik wordt bevorderd. Denk daarmee aan draadloos presenteren in de vergaderruimte, room booking systemen waarmee de beschikbaarheid wordt getoond en digital signage voor het informeren van collega’s en gasten via centrale schermen.

Demo aanvragen

Qconferencing is een onafhankelijke leverancier

Qconferencing biedt verschillende oplossingen voor de vergaderruimte. Wij zijn een onafhankelijke leverancier en dat merk je in ons aanbod. Tijdens een afspraak in onze demoruimte of op locatie kunnen we verschillende producten demonstreren, zodat je zelf kunt ervaren wat voor jouw werkt.

Maak een afspraak

Ook na installatie helpen onze technische dienst en Customer Success Managers je verder

Service staat hoog in het vaandel bij ons en de snelle en correcte afhandeling van vragen en supportverzoeken is een belangrijke reden voor onze klanten om met grote tevredenheid van onze diensten gebruik te maken, al jaren lang. Afhankelijk van het gekozen supportcontract zorgt Qconferencing voor de volledige afhandeling van defecte apparatuur en staat de technische dienst zo snel mogelijk voor de deur om vervangende apparatuur te plaatsen. Qconferencing ontzorgt hiermee de IT afdeling en zorgt voor een maximale beschikbaarheid van de videocommunicatie apparatuur. Heeft u vragen over functionaliteiten van een videoconferencing dienst? Ook dan helpen onze Customer Success Managers u verder en vaak kan dit per video.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail

Qconferencing heeft een jarenlange samenwerking met leveranciers

Contact
close slider