Pexip en Q-rooms

Wat is Pexip en wat zijn Q-rooms?

Video meetings gehost in een beveiligd data center

Pexip geeft je de mogelijkheid om videoconferencing on-premise te faciliteren, of vanuit de Pexip cloud en een tussenweg, namelijk met de Q-room dienst van Qconferencing. Een Q-Room is een private cloud oplossing, gehost in een datacenter dat voldoet aan de Europese en Nederlandse richtlijnen op het gebied van data protectie. Het platform Pexip is interoperabel met vele videoconferencing oplossingen en beschikt over een zeer goede beveiliging. Vraag gerust een vrijblijvende demo aan om de functionaliteit en kwaliteit zelf te ervaren.

Demo aanvragen

Pexip account of volledig platformPexip account of volledig platform

AVG proof is en ISO 27001 gecertificeerdAVG proof is en ISO 27001 gecertificeerd

Microsoft Teams GatewayMicrosoft Teams Gateway

Herkenbaar maken met eigen brandingHerkenbaar maken met eigen branding

FullHD beeld (ook schermdelen)FullHD beeld (ook schermdelen)

Pexip cloud account of volledig eigen platform

Qconferencing biedt verschillende accounts. Kies voor het afnemen van een account in onze Qconferencing Pexip omgeving, Qroom, welke AVG proof is en ISO 27001 gecertificeerd. Deze dienst wordt geleverd vanaf onze eigen servers in een beveiligd Equinix datacenter in Nederland. De look and feel van deze virtuele kamer kan gepersonaliseerd worden met de gewenste achtergrond en logo.

Ook kun je voor een eigen Pexip platform kiezen en deze dienst afnemen vanaf onze eigen datacenter of in je eigen datacenter of serverruimte. En Pexip kan zelfs in een Microsoft Azure omgeving draaien. Vraag ons naar de verschillende mogelijkheden!

Voldoet aan GDPR regelgeving en beschikt over versleutelde verbinding

Pexip Infinity (Pexip als een service) ondersteunt de laatste standaarden van de videoconferencing industrie voor communicatie- en data-encryptie voor endpoints. Het is mogelijk om een meeting te beveiligen met een pincode, maar er zijn ook tal van andere mogelijkheden om de verbinding optimaal te beveiligen afhankelijk van de videoconferencing oplossing en de infrastructuur die gebruikt wordt. Vraag een vrijblijvende gesprek aan voor meer gedetailleerde informatie over de veiligheidsmaatregelen die Pexip heeft voor de cloud, en de mogelijkheden die er zijn voor een on-premise installatie.

Meer info

Pexip en Microsoft Teams gateway

Pexip Cloud Video Interoperability voor Microsoft Teams is beschikbaar als een service, of on-premise vanaf het eigen datacenter op een publieke of private cloud. Pexip Gateway integreert native met de Microsoft Teams workflow. Als je een meeting plant vanuit Teams of Outlook dan worden automatisch inbeldetails voor de videoconferencing getoond en kan met een klik het videogesprek starten. Gebruikers zien dus geen andere omgeving en kunnen met Teams deelnemen aan een videoconferentie zoals zij gewend zijn.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider