Klantcases

Cases

Een kijkje bij onze klanten

Elke organisatie is anders. De behoeften van de medewerkers verschillen en ook de manier van werken. Waar iedereen het over eens is; simpel en snel een online meeting kunnen starten. Wij zoeken samen met de klant naar de best passende oplossing voor hun organisatie en medewerkers.

Contact opnemen
Klantcase KLM

KLM

Deze grote Nederlandse luchtvaartmaatschappij zocht een partner die dichtbij zit, vakinhoudelijke kennis heeft en flexibel in te zetten is. Inmiddels zijn we aardig goed op weg om de ruimtes te moderniseren met de producten van Poly.

Royal Flora Holland

Vanwege hun grote netwerk aan nationale en internationale kwekers en kopers, was het verduurzamen van hun communicatienetwerken een belangrijke pijler om te werken aan de missie van RFH.

Louwman Group

Een mooie basis voor hybride werken met onder andere Logitech en Jabra. Bekijk de video en zie hoe we dit hebben gerealiseerd voor Louwman.

Qconferencing Klantcase VIRO

VIRO

Q-accountmanager Edwin Kreuning kreeg de opdracht van VIRO om hun ruimtes in te richten zodat ze optimaal hybride kunnen vergaderen. Samen met Niek Rensen (IT Manager VIRO) is er gekeken welke oplossing voor videoconferencing het beste bij VIRO past en hoe deze zo goed mogelijk geïmplementeerd kan worden.

AIMMS

Een strakke uitstraling van de huidige meetingrooms behouden. Ook met glazen wanden kan een meetingroom voorzien worden van de juiste apparatuur.

CSN Groep

Met de juiste apparatuur van Yealink en genoeg plafondmicrofoons, is iedereen in de ruimte verstaanbaar en goed te zien.

Tui

Voor onze klanten gaan we ook de grens over. In het Duitse Hannover mocht Qconferencing nieuwe ruimtes voorzien van Yealink apparatuur.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider