Microsoft Teams Front Row

Microsoft-Teams-300px-qconferencing

Microsoft Teams Front Row

Microsoft Teams videoconferencing hardware in de vergaderruimte

Front Row is de laatste lay-out vanuit Microsoft Teams Rooms. Deze lay-out bevat vloeiende componenten die alles overzichtelijk in één scherm laten zien. Zo zijn bijvoorbeeld de chat, het presentatiescherm en de deelnemers tegelijkertijd te zien. Daarnaast zijn alle deelnemers individueel te zien, of ze nou vanuit huis of kantoor werken.

Wat houdt het verder in?

Doordat alle deelnemers individueel te zien zijn, is de weergave voor iedereen gelijk. Dit zorgt voor meer verbinding tijdens een online meeting, een prettigere samenwerking en gelijkheid in een online meeting.

Front Row is in de eerste plaats enkel beschikbaar op Microsoft Teams Rooms op Windows devices en zal later ook beschikbaar worden op Microsoft Teams Rooms op Android apparaten. Om optimaal gebruik te maken van Front Row, raden wij aan om de vergaderruimte speciaal in te richten voor Front Row.

Speciale features

Alles in één overzichtelijke lay-out

Vergaderruimte inrichten

De beste manier om een vergaderruimte in te richten voor Front Row is panoramisch. Op deze manier zit iedereen aan één kant van de vergadertafel tegenover het scherm. Hierbij adviseren we om een camera aan te schaffen met AI-technologie. Hierdoor wordt elke deelnemer individueel weergegeven tijdens een Microsoft Teams meeting. Dit komt het best op z’n recht op een groot scherm, zoals de Jupiter 21:9.

Jupiter 21:9 schermen

Deze extra brede schermen met een 5k-resolutie zorgen voor een unieke beleving van de online vergadering en een mooi panoramisch aanzicht in een Front Row meeting.

Producten die wij aanbevelen voor Front Row

Jabra Panacast 50 – Lenovo Bundel

Deze bundel bevat onder andere een alles-in-één videobar met een 4k-camera en 180 graden kijkhoek.

Poly Studio E70

Poly E70 Large Room Kit + Shure

Deze kit bevat onder andere een 4k dual lens camera en een 8″ bedieningspaneel.

Logitech Rally Bar MTR Windows Kit

Een alles-in-één videobar voor Teams met ingebouwde computer.

Yealink MVC860

De kit van Yealink die gemaakt is voor grote ruimtes met extra opties voor draadloze microfoons.

De installatie

Met meer dan 20 jaar ervaring op het gebied van videoconferencing, weten wij hoe de ruimte het beste ingericht kan worden. Onze consultants komen graag langs voor een advies op maat. Bovendien hebben wij onze eigen installateurs in huis die getraind zijn om de ruimte efficiënt en netjes in te richten. De installatie van Front Row duurt maximaal twee dagen waardoor jullie ruimte snel in gebruik kan worden genomen.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider