Support

Service & Support

Qconferencing levert en installeert de hardware, maar wij doen nog veel meer! Wij willen natuurlijk dat onze geleverde diensten het blijven doen en dat jullie als organisatie er altijd makkelijk gebruik van kunnen maken.

Om dat te kunnen waarborgen, kan er bij aanschaf van apparatuur, additioneel een Servicecontract worden afgesloten. Een servicecontract kan worden afgesloten voor alle aangeschafte apparatuur, maar kan ook worden afgesloten voor alleen de kritische ruimtes. Bijvoorbeeld waar een hoge uptime en een snelle respons van Qconferencing belangrijk is. Met een Servicecontract van Qconferencing hoeven jullie je geen zorgen meer te maken over de inrichting of over het opleiden van medewerkers; Qconferencing neemt alles uit handen. Wij bieden meerdere niveaus van het servicecontract aan, zo is er altijd een contract te vinden die het beste bij jullie organisatie past.

Wat kun je van ons verwachten?

Wij hebben service hoog in het vaandel staan. Wij willen niet alleen dat een ruimte er goed uitziet, maar ook dat het goed werkt, blijft werken en dat iedere werknemer er met gemak gebruik van kan maken. Binnen onze servicecontracten hanteren we daarom een aantal onderdelen die dit helpen waar te maken.

TroubleshootingTroubleshooting

Komt jullie eigen helpdesk er niet uit? Dan staan wij als tweedelijns support paraat!

InstallatiegarantieInstallatiegarantie

Foutje na installatie? Wij bieden twee weken garantie om de kinkjes uit de kabels te halen.

On-site supportOn-site support

Als hulp op afstand niet werkt, komt er een Q-Expert op locatie zodat de ruimte weer snel in gebruik kan worden genomen.

Tijdelijke vervanging apparatuurTijdelijke vervanging apparatuur

Kan het probleem niet verholpen worden? Dan zorgen wij voor tijdelijke vervanging om de workflow staande te houden.

Q-Service pakketten

Om de levensduur van jullie nieuwe meeting rooms te waarborgen, bieden wij verschillende typen service pakketten aan. Onze ervaren Q-experts staan je graag telefonisch of mail te woord en komen eventueel langs om het probleem zo snel mogelijk te verhelpen. Wij bieden verschillende typen pakketten aan, zodat er altijd een pakket is die het beste bij jullie organisatie past.

Een servicepakket op maat voor elke organisatie

Meer weten over de mogelijkheden van onze verschillende servicecontracten? Neem contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek!
    Contact
    close slider