Support

Support dienst

Welk support kun je van Qconferencing verwachten?

De afgelopen jaren zijn er veel technologische ontwikkelingen en daar maken we graag gebruik van. Deze nieuwe mogelijkheden vragen om up-to-date kennis en ervaring. De technisch specialisten ondersteunen je graag waar nodig. Ook kun je na installatie een training volgen, mocht dat nodig zijn. Neem direct contact op met de helpdesk:

T: +31 (0)88 2050 765 | E: support@qconferencing.com

HelpdeskHelpdesk

De Qconferencing helpdesk is bemand door ervaren videoconferencing en AV engineers. De helpdesk is bereikbaar op werkdagen van 08:30 ‘s ochtends tot en met 18:00 ‘s avonds.

BereikbaarheidBereikbaarheid

De helpdesk medewerkers staan op verschillende manieren voor je klaar ter ondersteuning. En zijn telefonisch bereikbaar, per e-mail maar ook per video, voor bijvoorbeeld testcalls.

OndersteuningOndersteuning

De helpdesk is er voor ondersteuning van gebruikers én voor technische ondersteuning zoals configuratie vragen en het oplossen van technische defecten.

Support pakket

Buiten de SLA standaard support op de geleverde apparatuur, die bestaat uit de fabrieksgarantie en toegang tot de Qconferencing helpdesk, bieden wij servicecontracten die de beschikbaarheid en goede werking van de apparatuur gedurende de levensduur optimaliseren. Wij bieden een eigen zeer ervaren en vakkundige supportafdeling, om problemen te verhelpen en indien nodig op locatie het probleem oplossen. Onze ondersteuning kent verschillende opties en kan op verzoek op maat gemaakt worden.

Totaalpakket voor videoconferencing

Heb je meer vragen over de standaard support of wil je jouw pakket uitbreiden? Neem contact op met de accountmanager voor vragen of vul het contactformulier in.  We helpen je graag verder!

Stel je vraag aan ons
    Contact
    close slider