BlueJeans

Wat is BlueJeans?

bluejeans-logo-300px-qconferencing

Een betrouwbare videodienst voor een-op-een
videomeeting, webinars en live-streams

Al ruim 7 jaar is Qconferencing een partner van BlueJeans in Nederland. BlueJeans maakt sinds het voorjaar van 2020 onderdeel uit van Verizon, Verizon Communications is een van de grootste Amerikaanse telecommunicatieconcerns.

Demo aanvragen

BlueJeans MeetingsBlueJeans Meetings

Hèt Meeting Platform van BlueJeans met Dolby Audio geluidskwaliteit, gebruiksvriendelijk vol functionaliteit

BlueJeans RoomsBlueJeans Rooms

Biedt diverse mogelijkheden om het gebruik van Videocommuncatie in de vergaderzaal te vereenvoudigen 

BlueJeans EventsBlueJeans Events

Het platform voor grotere webinars of online events van 100 tot wel 10.000 deelnemers  

Teams GatewayTeams Gateway

Gecertificeerde Cloud Video interop Service van BlueJeans voor SIP/H323 devices i.c.m. Microsoft Teams

Populair platform voor videoconferencing

BlueJeans Meetings is al vele jaren het platform dat populair is bij zeer veel organisaties om snel en een eenvoudig mensen samen te brengen onafhankelijk het device. Qconferencing adviseert graag of BlueJeans de juist oplossingen biedt voor uw organisatie. Bij een keuze voor BlueJeans helpen wij uiteraard ook bij de implementatie en adoptie voor de medewerkers.

Webinars en LIVE broadcasting via social media

BlueJeans software kan je helpen om meer interactieve en boeiende webinars te organiseren. Het is mogelijk om ene breder publiek te trekken door webinar LIVE te streamen. Delenemers kunnen met chatberichten versturen naar iedereen, of alleen naar de host. Er is een ‘raise hand’ functionaliteit, maar je kan ook een poll live uitzetten en de resultaten gelijk tonen en er is een Q&A. Vraag ons naar een demo!

Demo aanvragen

Overzichtelijk dashboard voor admins

Het admin dashboard, Command Center, biedt admins de mogelijkheid om actuele informatie in te winnen van de vergaderruimtes. Via het dashboard heb je inzicht in de kwaliteit van de meeting, de netwerk condities, het aantal actieve gebruikers en je kunt gebruikerskwaliteit meten. Ook leuk zijn de cijfers van de kosten die bespaard zijn dankzij videobellen, erg motiverend! Ben je benieuwd naar Command Center, neem dan contact op voor een (video-)afspraak.

Demo aanvragen

Optimale BlueJeans ervaring met BlueJeans Conference Phone

BlueJeans hardware oplossingen (BlueJeans Rooms) met Dolby Voice levert een ongeëvenaarde audio ervaring ongeacht waar je bent. De bediening is vanzelfsprekend en laat teams efficiënter werken zodat meetings op tijd kunnen beginnen. Dolby Voice technologie zorgt voor een warme en natuurlijk stemgeluid, zonder afleidende achtergrondgeluiden. De Noise Blocker functie is echt verbluffend goed. De CEO van BlueJeans heeft deze functionaliteit zelfs getest onder een douche! Er zijn verschillende BlueJeans Rooms oplossingen die wij kunnen demonstreren in onze demoruimte of op locatie.

Informatie opvragen
Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider