Google Meet

Google Meet Oplossingen Videoconferencing Qconferencing

Volledig in de cloud met Google Meet

Veilig en eenvoudig: zo typeert Google zich met hun Workspace (voormalige G-Suite) werkomgeving. Met alles tools in de cloud kan een gebruiker overal en altijd aan het werk. Met Google Meet heeft het bedrijf een krachtige videoconferencing tool in handen die zich kenmerkt door eenvoud en veiligheid, gekoppeld aan kwaliteit. Geen downloads, geen accounts; iedereen kan (veilig) meedoen via Google Meet.

Qconferencing is een gecertificeerde Google Meet partner

Als videoconferencing expert met meer dan 20 jaar ervaring en officieel Google partner is Qconferencing de ideale partner en zijn wij in staat om bedrijven te helpen van A tot Z met betrekking tot Google Workspace. Zo helpt Qconferencing met:

Het kiezen van de juiste hardware en licenties

Ondersteuning in het Engels en Nederlands

Professionele installatie

Het trainen van personeel voor een optimale Google ervaring

Het bieden van hulp waar nodig, na installatie

Samenwerken vanuit huis of de vergaderruimte

Met Google Meet kan iedere deelnemer makkelijk deelnemen aan de vergadering; het maakt niet uit of dat vanuit huis is of dat er een vergadersysteem wordt gebruikt. Qconferencing helpt jouw bedrijf met het breed uitrollen van Meet en zorgt voor oplossingen op maat. Onze Customer Success Manager begeleidt daarna het bedrijf door de gebruiksmogelijkheden en de Admin instellingen voor de perfecte ingebruikneming.

Voordelen van Google Meet

  • Het is veilig, waar alle data encrypted is
  • Voor iedereen eenvoudig toegankelijk, vanaf elk device
  • Geen applicatie nodig, zoals je van Google gewend bent
  • Live ondertiteling, voor een nóg betere communicatie
  • Tot 250 deelnemers in een call, afhankelijk van de licentie
Bekijk de hardware

Google Meet en haar ontwikkelingen

Google Meet heeft in 2020 vele veranderingen doorgemaakt waardoor ze een sterke speler zijn geworden op videoconferencing gebied. Zo kan je nu 49 deelnemers tegelijk in een videocall zien en heeft men de keuze een achtergrond te kiezen. Een brainstormsessie met het team? Gebruik het geïntegreerde whiteboard van Meet of gebruik de break-out rooms om in kleine groepjes verder te sparren. Meer Google Meet verbeteringen vind je hier.

Google Meet & Qconferencing

Als officiele Google Workspace partner is Qconferencing met name specialist op het gebied van videocollaboration. Met de kennis van Google Workspace en de 20 jaar ervaring die het heeft op het gebied van audiovisuele oplossingen en videoconferencing vraagstukken, zijn wij meer dan in staat elke organisatie te helpen op deze gebieden. Voel je welkom en kom gerust een keer langs in onze Demo ruimte in Diemen om de Google videoconferencing producten live in actie te zien.

Vrijblijvend advies
Vrijblijvend advies
Contact
close slider