Videoconferencing

Videoconferencing

Samenwerken, vergaderen of presenteren; waar je ook bent.

Videoconferencing is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de (thuis)kantoren en maakt onderdeel uit van de Modern Workplace. Of je vanuit huis werkt of vanaf kantoor, samenwerken met je collega’s is nog nooit zo makkelijk geweest.

Door videoconferencing kunnen we efficiënter werken en tijd besparen. Niet meer in de file staan om te zorgen dat je om half 9 op kantoor bent, maar bijvoorbeeld de eerste afspraken virtueel doen en na de file naar kantoor rijden.

Via vrijwel elk platform kan er tegenwoordig gebeld worden met video. Met Microsoft Teams, Zoom en Google Meet kan er van elke ruimte een virtuele vergaderruimte worden gemaakt.

De voordelen

Geen reistijd en files

Duurzaam

Vergaderen op grote afstanden

Hogere productiviteit

Efficiënter werken

Persoonlijker contact door video

Geschikt voor elke ruimte

Small/Huddle

Kleine ruimtes tot 2 personen kunnen wij voorzien van de juiste apparatuur.

Medium

Een medium ruimte vanaf 3 personen is de meest gebruikte ruimte voor hybride vergaderingen.

Large

Ook de grotere vergaderruimtes of boardrooms voor grotere groepen zijn uitermate geschikt voor videoconferencing.

Platforms

Vrijwel elk platform is geschikt voor videoconferencing. Maken jullie al gebruik van een platform, zoals Microsoft Teams, dan past daar bepaalde apparatuur bij. Willen jullie de overstap maken naar een ander platform, ook daar kunnen wij jullie bij helpen. Qconferencing is multi-platform en heeft al meer dan 20 jaar ervaring met videoconferencing. Voor elk type organisatie en elk type werkomgeving kunnen wij jullie advies geven.

Hardware

Om videoconferencing mogelijk te maken in jullie organisatie, is de juiste keuze aan apparatuur van belang. De keuze hangt af van meerdere factoren, zoals de grootte van de ruimtes, welk platform in gebruik is of in gebruik wordt genomen en zo verder. Onze specialisten denken graag met je mee over het maken van een juiste beslissing voor jullie organisatie. Als merk-onafhankelijke organisatie hebben wij een ruime keuze in hardware en kunnen zo altijd een passende oplossing bieden.

Contact
close slider