Videoconferencing

Videoconferencing

Een passend en gebruiksvriendelijk videoconferencing platform

Qconferencing heeft ruim 20 jaar ervaring met videocommunicatie oplossingen. Wij helpen onze klanten met de keuze voor het juiste videoconferencing platform en wij zijn een onafhankelijke leverancier van Zoom, Pexip en Q-rooms, Microsoft Teams, Webex, Bluejeans, Lifesize, FaceTalk en Fuze. Waar moet je rekening mee houden bij je keuze?

Welke functionaliteit?

Hoe wil je videocommunicatie inzetten en wat is de workflow? Wil je ook chatten, webinars organiseren, kalender plug-in, eenvoudig inbellen vanuit vergaderlocaties?

Werkt het eenvoudig?

Hoe gebruiksvriendelijk is de dienst? Kan dit eenvoudig uitgerold worden in de organisatie of zijn er trainingen nodig?

Compatibele hardware

Heb je al bestaande hardware of wil je nieuwe kits aanschaffen? Welke zijn compatibel met de dienst? Is dit eenvoudig schaalbaar?

Veiligheid en encryptie

Hoe veilig is de dienst? Deze veiligheid ligt vaak nog meer bij het gebruik dan bij de technologie zelf, dus belangrijk zijn de instellingsopties voor veilig videobellen.

Kosten en licenties

Welke licentiestructuren zijn er en welke kosten zijn hieraan verbonden. krijgen alle deelnemers dezelfde abonnementen en functionaliteit? Wat is de contractduur en opzegtermijn?

Cloud of on-premise?

Wil je de dienst on-premise binnen je eigen netwerk gebruiken, vanuit de cloud van de provider of een door Qconferencing gehoste Nederlands private-cloud variant?

Samenwerking diensten

Werkt de dienst met andere videoconferencing diensten samen? Hoe zorg ik ervoor dat gastdeelnemers kunnen inbellen?

Gebruik monitoren

Hoe zit het management dashboard eruit? Welke gegevens kan ik monitoren voor een efficiënt gebruik van de dienst?

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail

Onafhankelijke videoconferencing leverancier

Qconferencing levert videodiensten van Zoom, Webex, Pexip/Q-rooms, BlueJeans, Lifesize, FaceTalk en Fuze. Voor Microsoft Teams leveren we hardware oplossingen, aangezien de dienst bij het Office365 pakket inbegrepen zit. Lees op de dienstenpagina’s meer productspecifieke informatie. Je kunt vrijblijvend contact met ons opnemen voor meer informatie en een demo-account aanvragen.

Demo aanvragen

Bekijk de videodiensten die wij leveren

Het aantal Zoom gebruikers is de afgelopen weken het dertigvoudige geworden. Deze populariteit komt door de gebruiksvriendelijk en kwaliteit van de dienst. Lees over de functionaliteit, licenties en veiligheid van Zoom.
Microsoft Teams zet het samenwerken in een team centraal. Het is volledig geïntegreerd met de Office365 diensten en biedt het platform een vloeiende workflow van e-mailen, chatten, bellen en videovergaderen.
Webex is een betrouwbare en veelzijdige videocommunicatie dienst, zowel on premise als in de cloud beschikbaar. Werkt goed samen met verschillende endpoints. Lees meer over deze uitgebreide dienst.
Met Pexip kun on-premise, bestaande infra aanvullen en via de cloud. Q-Room is een private cloud oplossing van Qconferencing, gehost in een Europees datacenter (ISO gecertificeerd, voldoet aan AVG).
BlueJeans is heel gebruiksvriendelijk en biedt chat, audio, video, chat en webinar functionaliteit. Een mooie module voor admins en centraal management. Software sluit naadloos aan op je workflow.
Lifesize Go geeft je elke moment toegang tot videocommunicatie in hoge beeldkwaliteit. Eenvoudig content delen vanaf huis of de vergaderruimtes en vanaf elk device. Lees meer over Lifesize videocommunicatie.
FaceTalk is een online spreekkamer waar je met een beveiligde verbinding kunt videobellen met patiënten en andere zorgprofessionals. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen de zorg. Lees meer over FaceTalk.
Fuze biedt een cloud communicatieplatform waarin je al je wereldwijde communicatie onder kunt brengen in 1 account en 1 contract: voice, video, web en messaging. Lees meer over Fuze.
Contact
close slider