Bring Your Own Device

Wat is een Bring Your
Own Device (BYOD) ?

Met één vergadersysteem toegang tot alle platforms

“Binnen ons bedrijf worden verschillende videoconferencing platformen gebruikt; hoe kan ik in met één vergadersysteem toch iedereen voorzien van professionele videovergaderingen?”. Deze vraag wordt Qconferencing regelmatig gesteld en de oplossing hiervoor ligt in het Bring Your Own Device principe. Met BYOD wordt letterlijk bedoeld: neem je eigen device mee naar de vergaderruimte. In een dergelijke situatie is deze ruimte reeds voorzien van videoconferencinghardware, waar de gebruiker bij binnenkomst de eigen device moet aansluiten op deze hardware. Op deze manier is bijvoorbeeld de eigen laptop van de gebruiker in de lead en kan hij/zij elke videoconferencing platform in gebruik nemen dat nodig is op dat moment, in combinatie met de professionele videoconferencinghardware.

Bekijk Zoom oplossingen in onze demoruimte

Een selectie Plug & Play oplossingen voor de vergaderruimte

Een voorwaarde voor een goede BYOD opstelling is dat het plug and play is: een gebruiker moet binnen kunnen komen lopen, de hardware gemakkelijk kunnen aansluiten, om zo binnen no-time een vergadering te starten. Qconferencing heeft daarom een aantal opties op een rij gezet die hier aan voldoen.

Small / Huddle room

Logitech Meetup

Logitech MeetUp

De MeetUp van Logitech is een alles-in-één oplossing voor kleinere ruimtes. De stijlvolle en populaire speakerbar heeft een camera in het midden, een speaker waar geluid uit komt, en microfoon elementen om spreakers in de ruimte te kunnen verstaan. Ook heeft de camera een brede kijkhoek waardoor gebruikers dichter bij het apparaat kunnen staan.

Poly Studio

De Studio heeft een brede kijkhoek. Dit maakt het apparaat ideaal voor gebruik in kleinere ruimtes en wanneer men dichtbij zit. Ook deze oplossing is alles-in-één. De Studio is namelijk voorzien van een speaker, camera en microfoon elementen. De UHD 4k camera kan tot 5x inzoomen en heeft een kijkhoek van 120 graden. Qua design en functionaliteiten is de Studio erg vergelijkbaar met de MeetUp. Het onderscheid zit hem vooral in het superieure geluid van de Studio.

Konftel C20Ego

De C20Ego kit bestaat uit meerdere componenten en geschikt voor ongeveer 6 personen. Het gebruik van een camera met een brede kijkhoek en een aparte speakerphone zorgt voor flexibiliteit tijdens het inrichten van de huddle room. Daarnaast is de kit voorzien van een 4k camera met een kijkhoek van 123 graden. De component kunnen met slecht één usb kabel aangesloten worden aan de computer waarmee de vergadering gehouden wordt door de OCC.

Konftel en Poly set

Door het combineren van de Poly Eagle Eye Mini Camera en Poly Trio 8500 speakerphone creëer je professionele opstelling voor een paar mensen in een kleine ruimte. De Eagle Eye is een kleine maar krachtige HD camera. Deze handige conferencephone heeft een ingebouwde 720p touchscreen paneel waarmee gemakkelijk verschillende videoconferencing software bedient kan worden. Door de OCC Hub kunnen beide componenten via één USB-kabel worden aangesloten.

Medium room

Logitech Group

De Logitech Group is ideaal voor middelgrote vergaderruimtes. De 1080p HD camera kan 10x inzoomen. Daarnaast is de set voorzien van een speakerphone met ingebouwde dock waar de afstandsbediening van de camera in past. De apparatuur is makkelijk aan te sluiten met een USB-kabel doormiddel van de bijgeleverde hub.

Logitech Rally (Kit)

De Logitech Rally Kit is krachtig, functioneel en esthetisch. De Rally camera filmt in 4K en kan tot 15x inzoomen. Daarnaast is de kit voorzien van een krachtige speaker en een subtiele micpod die beide uitgebreid kunnen worden. De kabels van deze apparatuur worden verbonden met de bijgeleverde hub. De apparatuur kan vervolgens via één USB-kabel verbonden worden via de hub. Daarnaast bieden wij diverse bijproducten aan om de set vlekkeloos in de ruimte te integreren waardoor er geen kabels meer te zien zijn.

Konftel en Poly set

De combinatie tussen de Poly Trio 8800 en Eagle Eye MSR is de Polycom BYOD oplossing voor middelgrote ruimtes. De Trio8800 speakerphone heeft een bereik van bereik van 3 meter rondom het apparaat. De 8800 wordt bediend vanaf een 720p touchscreenpaneel. De Eagle Eye MSR is een krachtige camera en uitermate geschikt voor middelgrote ruimtes. 1080p HD resolutie en 12x zoom zorgen er voor dat alle deelnemers goed te zien zijn. De Koftel OCC hub verbindt de apparatuur zodat deze aangesloten kan worden met één USB-kabel.

Large room

Logitech Rally Plus

De Logitech Rally Plus is een uitgebreide versie van de Combinatie tussen de Rally camera, Speakerbar en Micpod. Bij de Plus variant zitten twee Speakerbars en twee Micpods. Met de Krachtige 4K 15x zoom Rally camera zijn de mensen in de uiterste hoeken van grote vergaderruimtes perfect zichtbaar. De twee bijgeleverde Mic Pods zorgen voor goede communicatie bijvoorbeeld op een grote boardroom tafel. Wanneer dit niet genoeg is kunnen de microfoons uitgebreid worden tot maximaal 7 stuks. De twee speakerbars zorgen ervoor dat de andere partij goed te horen is. Laat deze apparatuur installeren door één van onze professionals om uw zaal om te toveren tot een moderne vergaderruimte afgestemd op digitale communicatie.

Bring Your Own Meeting

Via de nieuwe CX clickshare serie van Barco nu ook de hele meeting delen. Door een USB-dongle in, bijvoorbeeld, je laptop te drukken kun je in met één druk op de knop van de USB-dongle verbinding maken met de videoconferencing hardware en het scherm in de vergaderruimte, en deze vervolgens met je laptop bedienen. Meer weten?

Info nieuwe CX serie
Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider