FaceTalk

Wat is FaceTalk?

Online beveiligd videobellen met artsen,
behandelaren, patiënten en cliënten

FaceTalk is een online spreekkamer waar je met een beveiligde verbinding kunt videobellen met patiënten en andere zorgprofessionals. Het is speciaal ontwikkeld voor gebruik binnen de zorg en biedt een pakket aan functionaliteiten voor een groot gebruiksgemak voor arts en patiënt. Software installeren is niet nodig en voor de telefoon is er een gratis app.

Demo aanvragen

Online spreekkamer voor patiënt of cliënt

Snel inplannen en per email uitnodigen

Direct en veilig beeldbellen met code

Voldoet aan ISO en AVG regelgeving

Koppeling met EPD en e-mail koppeling

Een videogesprek plannen of direct beeldbellen

Met FaceTalk kan op elk moment een videogesprek gestart worden of een consult ingepland worden in de FaceTalk agenda. Dit kan een videogesprek zijn met één deelnemer, een groepsgesprek of intercollegiaal overleg met meerdere deelnemers. Tijdens het videogesprek kunnen documenten gedeeld worden en presentatiebeeld getoond worden in FullHD beeldresolutie. Reistijd en vergaderruimte worden hiermee bespaard.

Veilig communiceren via FaceTalk

FaceTalk is een dienst (SaaS) die is ontwikkeld volgens de richtlijnen van de NEN7510 en NEN7512 normering. Alle videogesprekken zijn AES encrypted en vinden plaats in unieke virtuele spreekkamers. De dienst draait op eigen servers in volledig gecertificeerde data centers en FaceTalk is ISO27001 gecertificeerd, waardoor patiëntinformatie volledig vertrouwelijk blijft.

In welke situaties kun je FaceTalk inzetten?

Patiënten of cliënten hoeven niet meer op locatie te komen als zij kunnen beeldbellen met FaceTalk. FaceTalk kan op verschillende manieren worden toegepast in de zorg. Denk bijvoorbeeld aan de huisartsenpost, spoedeisende hulp, zelfstandige praktijken, verpleeghuizen, verzorgingshuizen, thuiszorg, klinieken en ziekenhuizen. Wij denken graag met u mee hoe beeldbellen het beste in uw zorgorganisatie gebruikt kan worden.

Advies over FaceTalk implementatie

Meer informatie over FaceTalk

Voor meer informatie over FaceTalk, zoals abonnementskosten, functionaliteit, koppeling met het EPD, een video-instructie of het aanvragen van een testaccount kun u terecht op de website www.facetalk.nl of direct contact met ons opnemen.

Naar de FaceTalk website
Bel voor een advies op maat 020-6080055 of maak een afspraak
Contact
close slider