Wat is Fuze?

Voice, video, messaging, wereldwijd in 1 account beheren

Fuze biedt een cloud communicatieplatform waarin je al je wereldwijde communicatie onder kunt brengen in 1 account en 1 contract: voice, video, web en messaging. Op elk apparaat. Waar dan ook. Verlaag je telefoonkosten drastisch en vereenvoudig het thuiswerken met deze mooie Enterprise oplossing.

Demo aanvragen

Multi-deviceMulti-device

Kwalitatieve verbinding vanaf elke smartphone, tablet, laptop en conferentie room via operating systems. Eenvoudig opnemen, waar je ook bent.

SamenwerkenSamenwerken

Samenwerkingstools inclusief schermdelen, apps delen, gezamenlijke notities maken, chatten, whiteboard functionaliteit, terugspoelen en opnemen.

Cloud contentCloud content

Deel verschillende soorten content, ook in hoge resolutie, van afbeeldingen tot video’s en presentaties. Gebruik daarvoor Fuze Cloud, Dropbox of Box.

Ook voor meeting roomsOok voor meeting rooms

Gebruik standaard geleverde apparatuur en Fuze Rooms licenties om tegen lage kosten video mogelijk te maken in elke conferentieruimte.

Geen contract voor vaste telefonie meer nodig

Voor een moeiteloze en intuïtieve gebruikerservaring

Met Fuze heb je niet langer in ieder land een eigen telefooncentrale en een contract voor vaste telefonie nodig. Je kunt eenvoudig je wereldwijde communicatie beheren en tegelijkertijd een enorme kostenbesparing bewerkstelligen. Fuze maakt gebruik van een robuuste cloud-infrastructuur en een QoS-engineered netwerk om de beste enterprise IP PBX-voice service te kunnen leveren. Laat ons de business case voor jullie vrijblijvend maken en zie wat je kunt bereiken en besparen!

Fuze, een Voice platform voor videobellen.

Vandaag de dag is het aantal mogelijkheden om binnen teams maar ook met klanten en andere partijen te overleggen gegroeid. Dit heeft invloed op het presenteren en samenwerken van teams. Fuze biedt een alles-in-een oplossing om teams op een consistente manier met elkaar te laten communiceren. Communiceren kan eenvoudig door een bericht te verzenden, door te bellen of videobellen via online HD VoIP verbinding.

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider