Hangout Meet

Google Meet Oplossingen Videoconferencing Qconferencing

Hangout Meet

Met Google Meet heeft het bedrijf een krachtige videoconferencing tool in handen die zich kenmerkt door eenvoud en veiligheid, gekoppeld aan kwaliteit. Geen downloads, geen accounts; iedereen kan (veilig) meedoen via Google Meet. Voor de optimalisatie van Meet gebruik in de vergaderruimte, bestaan de Meet-hardware, waar voor elke type ruimte een geschikte set bestaat.

Met Google Meet-hardware kiest men voor de betrouwbare, eenvoudige Meet-omgeving voor videovergaderingen, specifiek beschikbaar gemaakt in de vergaderruimte. De set, gebaseerd op een Chromebox die geoptimaliseerd is voor Meet vergaderingen, bestaat uit kwalitatief hoge en schaalbare apparaten.

De Meet hardware kenmerkt zicht door eenvoud. Eenvoud in design, eenvoud in gebruik en eenvoud in beheer. De hardware kit kan problemen zelf opsporen en updatet de firmware van alle onderdelen automatisch naar de nieuwste versie, zodat u altijd over de beste videokwaliteit beschikt. Via apparaat controle en -beheer op afstand houden beheerders alles makkelijk onder controle.

Kies voor de set die perfect past bij uw vergaderruimte.

Google Meet Small/Medium Kit

De naam verklapt het al: met de Starter Kit kiest men voor de meest simpele Meet room hardware set, waarmee u toch elke ruimte transformeert tot een professionele videovergaderzaal. Met de handige afstandsbediening kan men eenvoudig calls starten en joinen, terwijl de bijgevoegde camera uiterst geschikt is voor de kleine/huddle ruimtes. Dit komt door de brede kijkhoek van 120 graden waardoor iedereen perfect in beeld wordt gebracht. De speaker-phone zorgt er tenslotte voor dat ruimtes tot wel 6 meter voorzien worden van perfecte audio, waardoor elke deelnemer profiteert van een hoge kwaliteit videovergadering.

Google Meet Starter Kit

De Google Meet Small/Medium Room Kit is een super set voor ruimtes tot 6 personen. Net als de Starter Kit bestaat deze set uit een uitstekende camera, met 4K-lens en een brede kijkhoek van 120 graden. Door deze functionaliteiten wordt iedere deelnemer in de vergaderzaal perfect in beeld gebracht. De kwalitatief goede speakerphone heeft een range tot wel 6 meter en kan zelfs worden uitgebreid tot maximaal 5 speakerphones. Deze uitbreiding is uiteraard super handig wanneer de ruimte een groter audiobereik nodig heeft. Tenslotte wordt deze set gecomplementeerd met een handige touchpanel, waarmee elke gebruiker zeer eenvoudig Meet calls kan starten of joinen.

Google Meet Large Kit

Heeft u de beschikking over een vergaderruimte van 8 tot 12 personen? Kies dan voro de Google Meet Large kit. Deze set bestaat uit hoogwaardige camera, met een Full HD lens en een zoom bereik van 10 keer. De camera past daarom naadloos op een diepere vergaderzaal. De kwalitatief goede speakerphone heeft een range tot wel 6 meter en kan zelfs worden uitgebreid tot maximaal 5 speakerphones. Deze uitbreiding is uiteraard super handig wanneer de ruimte een groter audiobereik nodig heeft. Tenslotte wordt deze set gecomplementeerd met een handige touchpanel, waarmee elke gebruiker zeer eenvoudig Meet calls kan starten of joinen.

Wil je meer informatie over de Hangout Meet voor Google Meet

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact
    close slider