Lenovo Series One

Google Meet Oplossingen Videoconferencing Qconferencing

Lenovo Series One

De Series One kits van Lenovo is een stijlvolle en krachtige oplossing voor het inrichten van kleine tot middelgrote vergaderruimtes. Elke set heeft de mogelijkheid om plafond- of tafelmicrofoons te plaatsen. Doordachte bekabeling van Lenovo zorgt ervoor dat voor alle randapparatuur slechts één voeding nodig is én daarbovenop kunnen ook langere kabels ingezet worden dan bij vele andere Google Meet hardware sets. De Smart bar en Mirophone Pod zijn voorzien van True Voice technologie. Dit zorgt ervoor dat achtergrondgeluiden bijna niet meer te horen zijn. Tot slot zijn de prachtige hardware sets beschikbaar in de kleuren houtskool-zwart en bordkrijt-wit.

Small Room Kit

De Small kit is bestemd voor de kleinere vergaderruimtes. De kit is voorzien van een krachtige mini-PC met een i-7 processor en een solid state drive, die ervoor zorgt dat het systeem razendsnel opstart. Een compacte HD PTZ camera zorgt voor heldere videocommunicatie. De Small Room kit is voorzien van een krachtige audiobar. De hoge kwaliteit geluid zorgt ervoor dat participanten effectief kunnen vergaderen. De bar is zelfs voorzien van microfoonelementen die achtergrondgeluiden wegfilteren door True Voice technologie. De gebruiksvriendelijke Google Meet user interface en de randapparatuur worden bediend door een bijgeleverde afstandsbediening.

Medium Room Kit

De Medium Room Kit komt het best tot zijn recht in kleine tot middelgrote ruimtes. De set wordt aangestuurd door een krachtige i7 mini-PC. Ook de medium set heeft een compacte HD PTZ camera. Door de krachtige bijgeleverde audiobar zijn participanten aan de andere kant van de lijn goed verstaanbaar. True Voice technologie zorgt voor minimaal achtergrondgeluid. De Medium set maakt gebruik van een Microphone Pod die op tafel geplaatst kan worden. De afstandsbediening wordt vervangen door een handig bedieningspaneel met een zeer gebruiksvriendelijke user interface. Het houden van ad hoc en geplande vergaderingen wordt hierdoor ontzettend makkelijk.

Large Room Kit

Net als bij kleinere sets is de krachtige i7 mini-pc het hart van het vergadersysteem. De Large Kit maakt gebruik van de XL HD camera met PTZ-functionaliteit. Ondanks de naam is de camera nog steeds zeer compact en kan opgehangen worden waardoor deze subtiel met het interieur samensmelt. De Large variant is voorzien van maar liefst twee krachtige audiobars en twee microfoon-pods. Door uitstekende True Voice technologie worden achtergrondgeluiden uitgefilterd. enkel de communicatie van de vergadering blijft over. Alle randapparatuur van deze set wordt verbonden door kabels die zorgen voor verbreding en stroom wat de hoeveelheid bekabeling limiteert.

Wil je meer informatie over de Lenovo Series One?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Contact
    close slider