Logitech Rally Bar

Logitech_logo-qconferencing

Logitech Rally Bar

Samenwerken was nog nooit zo eenvoudig, dankzij de innovatieve technologie van de Logitech Rally Bar. Qconferencing introduceert deze alles-in-één oplossing, ontworpen om uw videoconferencing-ervaring naar een hoger niveau te tillen.

Verbind, deel en innoveer met behulp van de ingebouwde functies van de Rally Bar:

  • Gebruiksgemak: Zeg vaarwel tegen de noodzaak van externe computers of laptops. De Rally Bar is een Zoom Room en Microsoft Teams Room in één, waardoor u onbelemmerd kunt focussen op uw vergaderingen.
  • Gedetailleerd Beeld: De geïntegreerde Rally-camera, uitgerust met een 15x optische zoom en een Ultra HD/4k-lens, zorgt voor kristalheldere beelden.
  • AI-ondersteuning: Profiteer van automatische group framing, mogelijk gemaakt door geavanceerde AI, voor een ongeëvenaarde visuele ervaring.
  • Hoge Kwaliteit Audio: Zes beamforming microfoons en geïntegreerde speakers (max 90db) garanderen een duidelijk en uitgebreid audiobereik.
  • Persoonlijke Opties: Kies uit witte of zwarte Rally Bar en voeg tot 3 expansion mics toe om aan uw specifieke behoeften te voldoen.
  • Totale Controle: Combineer met een touchscreen of Tap bedieningspaneel voor eenvoudige en volledige controle over uw videoconferentie.

Samenwerken met Qconferencing biedt meer dan alleen technologische voordelen. We zijn een toegewijde partner, gericht op het optimaliseren van uw werkplek door middel van maatwerk in videocommunicatie-oplossingen. We helpen u om efficiënt te werken, kosten te besparen en op de hoogte te blijven van de nieuwste technologische ontwikkelingen, zoals de Logitech Rally Bar.

Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe we u kunnen helpen uw videoconferencing-ervaring te verbeteren met de Logitech Rally Bar.

Logitech Rally Bar. Qconferencing

Wil je meer informatie over de Logitech Rally Bar?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

    Contact
    close slider