Logitech videoconferencing

Logitech voor de vergaderzaal

Logitech is wereldwijd bekend vanwege haar muizen, toetsenborden en andere computerbenodigdheden. Inmiddels is het bedrijf ook op het gebied van videoconferencing uitgegroeid tot één van de grote spelers. Dit komt omdat de standaard van hoge kwaliteit, betrouwbaarheid en relevantieovergedragen is aan de vergaderapparatuur van het van oorsprong Zwitserse merk.

Vrijblijvend advies
logitech-logo_grey

Zoom, Microsoft Teams, Google Meethet maakt niet uit welk platform er wordt gebruiktLogitech heeft de juiste oplossing. De userinterface van deze platformen is vertaald naar de oplossingen van Logitech, wat zorgt voor een herkenbare en gebruiksvriendelijke ervaringDaarnaast brengt Logitech innovatieve producten op de markt die jaren relevant blijven. Wanneer je kiest om je vergaderruimte in te richten met Logitech apparatuur, kies je voor kwaliteit en duurzaamheid. 

Logitech biedt apparatuur voor vergaderruimtes van alle soorten en maten. Door slimme schaalbare oplossingen is het mogelijk om jouw ruimte compleet te voorzien van de juiste vergaderhardware met Logitech. Door de jarenlange ervaring van Qconferencing en de Premier Partner status bij Logitech, zijn wij als bedrijf uitstekend in staat te adviseren. We hebben alvast de meest voorkomende scenario’s op een rijtje gezet. 

Kleine ruimtes 1-6 personen:

Voor Huddle rooms en kleinere vergaderruimtes tot ongeveer zes personen, is de Logitech MeetUp een perfecte oplossing. Dit is een handige, all-in-one, videobar voorzien van een 4K camera, speaker en microfoon elementen. Door de brede kijkhoek van 120 graden zijn deelnemers die dichter bij de MeetUp zitten ook perfect zichtbaar; ideaal voor kleinere ruimtes dus. Mocht de ruimte om meer capaciteit vragen, dan is de MeetUp gemakkelijk uit te breiden met een expansion microfoon om het geluidsbereik te vergroten en iedereen verstaanbaar te maken.

Middelgrote ruimtes 6-12 personen:

Voor middelgrote en grote vergaderruimtes heeft Logitech de Logitech Rally. Een uitgebreid systeem voorzien van een losse speaker, een losse microfoon en de Rally Camera. De Rally camera is een uitstekende 4camera die kan kantelen en tot 15x in kan zoomen. Perfect voor onder andere boardroom vergaderingen en grotere groepen. Dit flexibele systeem is uit te breiden met extra microfoons. 

Grote ruimtes 12+ personen:

Op zoek naar een systeem voor grote ruimtes? Kies dan voor Logitech Rally Plus. Ten opzichte van de eerdergenoemde Logitech Rally, beschikt het Plus systeem over een extra speaker en een extra microfoondie ervoor zorgen dat groepen met 12+ personen goed voor de dag komen in de videovergadering. Net als de Rally is de Rally Plus uit te breiden met extra microfoons. Er kunnen namelijk in totaal 7 microfoons op het systeem worden aangesloten. Hierdoor is het mogelijk om grote zalen te voorzien van het juiste audiobereik

Bedien het videogesprek met Logitech Tap en Swytch:

Loop de vergaderruimte binnen en start het videogesprek met een simpele aanraking van het Tap bedieningspaneel. Met Logitech Tap kan men elk type ruimte klaarmaken voor eenvoudig videoconferencing gebruikoneTap-join door de agenda integratie, gemakkelijk presenteren met de eigen laptop en altijd klaar voor gebruik. Logitech Tap is vooraf geconfigureerd met software van Google, Microsoft of Zoom die voor vergaderruimtes is geoptimaliseerd. Toch een mengelmoes van platformen? Voeg dan de Swytch toe aan je roomsysteem, zodat de gebruiker flexibiliteit behoudt. Met de Tap bundels heeft men altijd een perfecte oplossing voor de kleine, de medium en de grote vergaderruimte.

Logitech en Qconferencing: een samenwerking die al jarenlang succesvol blijkt. Qconferencing heeft meer dan 20 jaar ervaring met zakelijke videocommunicatie en kan elk formaat vergaderruimte inrichten. Logitech heeft een portfolio dat perfect aansluit op deze werkwijze en de laatste jaren is de samenwerking tussen deze twee bedrijven alleen maar versterkt. Dit heeft geresulteerd in een Premier Partner Status voor ons bedrijf; een zeldzaam stempel in Nederland. Dit betekent dat Qconferencing elk bedrijf kan voorzien van Logitech expertise, van advies tot support. 

In samenwerking met Logitech, hebben wij de Voedselbank Nederland kunnen voorzien van een Zoom Room met een Logitech MeetUp. Wij spreken Debbie van Steenpaal, verantwoordelijk voor marketing & communicatie bij de Voedselbank, over haar ervaring in dit proces.

 

 

Lees hier het gehele artikel

Bel voor een advies op maat 020-6080055 of mail
Contact
close slider