Poly Studio X30 Zoom

zoom-logo-test

Poly Studio X30

Poly Studio X30: De Perfecte Videoconferencing Oplossing voor Kleine Vergaderruimtes

Zoek je naar een efficiënte en hoogwaardige oplossing voor je kleinere vergaderruimtes of huddlerooms? De Poly Studio X30, uitgerust met een 4k-camera en andere geavanceerde functies, tilt je vergaderingen naar een hoger niveau. Deze videoconferencing oplossing is speciaal ontworpen voor een intiemere setting, waardoor elke deelnemer optimaal in beeld wordt gebracht en gehoord.

Kenmerken van de Poly Studio X30

 • Geïntegreerde 4k-camera: Deze krachtige camera, met 4x zoom en een brede kijkhoek van 120 graden, zorgt ervoor dat iedereen in de ruimte duidelijk in beeld komt.
 • Geavanceerde audiokwaliteit: Met twee ingebouwde stereospeakers en vier microfoonelementen, zorgt de X30 voor helder en verstaanbaar geluid.
 • Geen externe computer nodig: Deze videobar functioneert volledig zelfstandig, zonder de noodzaak van een externe computer voor videobellen.
 • Touchback-functionaliteit: Met deze functie kan Zoom worden bediend door de X30 te koppelen aan een touchscreen-TV.
 • Optioneel TC8-touchpaneel: Voor extra gemak kan de X30 worden bediend met een optioneel TC8-touchpaneel.

Dit alles maakt de Poly Studio X30 een ideale all-in-one oplossing. De videobar, samen met een LED-scherm en touchpaneel, is de enige hardware die je nodig hebt voor effectieve, interactieve en meeslepende vergaderingen.

Voordelen van de Poly Studio X30

 • Perfect voor kleine vergaderruimtes: De X30 is ontworpen voor ruimtes met ongeveer zes deelnemers, wat een ideale setting creëert voor intensievere besprekingen en presentaties.
 • 4K-camera met automatische framing en stem tracering: Deze functies zorgen ervoor dat elk gesprek vlot verloopt en dat de focus altijd ligt op de spreker.
 • Zoom bedienen via touchscreen: Dankzij de touchback-functie kun je de vergadering besturen met slechts een paar aanrakingen van het scherm.

Ben je klaar om je vergaderingen te verbeteren? Met de Poly Studio X30 til je de samenwerking binnen je team naar een hoger niveau. Neem nu contact op met Qconferencing voor meer informatie over deze innovatieve videoconferencing oplossing en hoe deze je bedrijf kan versterken. Maak de stap naar efficiëntere en productievere vergaderingen vandaag nog.

Poly Studio X30

Meer informatie over de Poly Studio X30?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Vergelijkbare producten

  Contact
  close slider