Poly Studio X50 Zoom

zoom-logo-test

Poly Studio X50

Poly Studio X50: De All-in-One Videocommunicatie Oplossing voor Middelgrote Vergaderruimtes

Stap in de toekomst van efficiënte communicatie met de Poly Studio X50, jouw naadloze oplossing voor videocommunicatie in middelgrote vergaderruimtes. Deze revolutionaire videobar is specifiek ontworpen voor Zoom Meetings, en transformeert moeiteloos je ruimte in een volledig functionerende Zoom Room met superieure videokwaliteit en kristalheldere audio.

Belangrijkste Kenmerken van de Poly Studio X50

 • All-in-one oplossing: Combineert een videobar, touchpanel en LED-scherm in één efficiënte en ruimtebesparende eenheid.
 • Ideaal voor middelgrote vergaderruimtes: Speciaal ontworpen voor ruimtes die tot ongeveer 10 deelnemers kunnen accommoderen.
 • Hoogwaardige technologie: Uitgerust met 7 ingebouwde microfoons, 2 stereospeakers en een 4K camera met 5x zoom.
 • Intuïtieve touchscreen-functionaliteit: Inclusief een optioneel TC8 touch panel en de mogelijkheid om de X50 te bedienen via een touchscreen-TV.
 • Dubbele schermoptie: Biedt de flexibiliteit om twee schermen aan te sluiten voor nog meer efficiency in je vergaderingen.

Voordelen van de Poly Studio X50

 • Verbeterde communicatie: De combinatie van geavanceerde audiotechnologie en 4K-camera met automatische framing en stemtracking garandeert een vloeiende en effectieve communicatie tijdens vergaderingen.
 • Ruimtebesparing: De all-in-one aanpak van de Poly Studio X50 maakt extra hardware en bekabeling overbodig, wat resulteert in een georganiseerde en professioneel ogende ruimte.
 • Gebruiksgemak: De intuïtieve touchscreen-bediening zorgt voor een eenvoudige bediening, zelfs voor minder technisch onderlegde gebruikers.
 • Flexibele weergaveopties: Met de mogelijkheid om twee schermen aan te sluiten, kan je de informatievoorziening tijdens vergaderingen verbeteren, waardoor beslissingen sneller en efficiënter worden genomen.

De Poly Studio X50 is meer dan een upgrade voor je zakelijke communicatie – het is een volledige transformatie. Het is tijd om de samenwerking binnen je team te verbeteren en je vergaderervaring naar een hoger niveau te tillen.

Neem vandaag nog contact op met Qconferencing om de mogelijkheden te bespreken. Laat ons je helpen de manier waarop je werkt voorgoed te veranderen. Stap vandaag nog in de wereld van effectieve en efficiënte communicatie.

Poly Studio X50

Meer informatie over de Poly Studio X50?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Vergelijkbare producten

  Contact
  close slider