Poly X30 Microsoft Teams

Microsoft-Teams-300px-qconferencing

Poly X30 Microsoft Teams

Bij Qconferencing begrijpen we dat effectieve samenwerking van cruciaal belang is voor het succes van jouw bedrijf. We zijn verheugd om de Poly Studio X30 te introduceren, een toonaangevend stuk technologie die dit begrip belichaamt.

De Poly Studio X30 is een geïntegreerde videobar, speciaal ontworpen voor gebruik in kleine en huddle-ruimtes. Het dient als een naadloze uitbreiding van je Microsoft Teams-platform, dankzij het ingebouwde besturingssysteem.

De voordelen van het kiezen voor de Poly Studio X30 via Qconferencing zijn onder andere:

 • Geschikt voor kleinere groepen: Dankzij de 4 ingebouwde microfoons en 4x zoomcamera is de X30 ideaal voor groepen tot 6 personen.
 • Eenvoudige bediening: Beheer je Microsoft Teams-ervaring met het handige TC8 bedieningspaneel.
 • Slim ontwerp: De compacte, lichte constructie van de X30 is doordacht ontworpen om gemakkelijk op elk display te passen.
 • Inclusief TC8 touchpanel: Uw aankoop wordt geleverd met een TC8 touchpanel voor intuïtieve bediening.
 • Geoptimaliseerd voor touchscreens: Voor een nog meer gestroomlijnde ervaring, raden we aan de X30 te gebruiken in combinatie met een touchscreen.

In een tijdperk waarin samenwerken op afstand een hoeksteen van succes is geworden, is de Poly Studio X30 een tool die je bedrijf kan helpen de productiviteit te maximaliseren en efficiënt te werken. Vertrouw op Qconferencing, uw toegewijde partner in het optimaliseren van uw werkplek.

Poly Studio X30

Wil je meer informatie over de Poly Studio X30?

Vul het contactformulier in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!

  Vergelijkbare producten

  Contact
  close slider