Poly

Poly in de vergaderruimte

Schep rust in de chaos met hardware van Poly

De oplossingen van Poly verhogen je productiviteit, waar je ook bent. Neem deel aan een audio- of videogesprek alsof je er zelf bij bent en zorg voor goede audio en video zodat de vergaderruimte intiemer aanvoelt en storend omgevingsgeluid je meeting niet verstoort.

(Video-)afspraak maken

Teams werken beter samen met Poly

Wil je teams efficiënter laten werken en collega’s in de gelegenheid stellen om op elk mogelijk moment een videovergadering te beginnen zonder in te leveren op audio- en videokwaliteit? Polycom biedt een zeer compleet portfolio om vergaderruimtes van elk formaat in te richten met een passend videocommunicatiesysteem.

Afspraak maken

Poly Studio X30

Poly Studio x30 is een all-in-one videobar voor kleine vergaderruimtes en speciaal geconfigureerd voor Zoom Meetings. In een mum van tijd maak je van de vergaderruimte een Zoom Room en beschik je over hoge kwaliteit videobeeld en audio. De Poly Studio x30 beschikt over 4 geïntegreerde speakers en een 4k camera met 4x zoom.

  • All-in-one; the videobar met touch paneel en een LED scherm is de enige hardware die je nodig hebt
  • Ideaal voor kleinere vergaderruimtes (tot ca. 4 deelnemers)
  • 4k Camera met 4x zoom en automatische framing en stem tracering
Specificaties

Zoom en Poly X30 en X50

Zoom zit al ingebouwd in de Poly Studio x30. Je kunt Zoom meetings dus direct vanaf een touch screen starten, zoals de CTOUCH Leddura 2Share essentials. Ook kun je een set samenstellen van een LED scherm en deze bedienen vanaf het 8 inch Poly TC8 touch paneel. Ook zit er een systeem voor draadloos presenteren in, dus je hoeft geen dure oplossing er bij te kopen! Met gebruik van Zoom Content Sharing, AirPlay, Miracast en de Polycom Content App kun je snel vanaf je device content delen.

Poly Studio x30 kan overigens ook voor andere videoconferencing platforms gebruikt worden en opereert op basis van SIP en H.323-interoperabiliteit. Microsoft Teams zal naar verwachting in de loop van dit jaar ook ondersteund worden door de Poly Studio x30.

Poly Studio X50

Voor grotere vergaderruimtes (tot ca. 8 deelnemers) heeft Poly de Studio x50 op de markt gebracht. De 4k camera van deze videobar heeft 5x Zoom en een brede kijkhoek van 120 graden, om alle deelnemers goed in beeld te brengen. Hij beschikt over 2 stereospeakers en maar liefst 7 ingebouwde microfoons. En je kunt 2 schermen aansluiten op de Poly Studio x50. Kortom, een perfecte videoconferencing set voor middelgrote vergaderruimtes.

Specificaties

Poly G7500

Poly G7500 is een krachtige codec en zorgt ervoor dat je prettig kun samenwerken met collega’s op afstand dankzij haarscherp Ultra HD 4k videobeeld en goede audiokwaliteit met techniek zoals NoiseBlockAI (filtert achtergrondgeluid).

Bedien de Poly G7500 vanaf een Poly TC8 touch paneel. Draadloos presenteren kan met elk gewenst device en deelnemers kunnen annoteren en een digitale whiteboard gebruiken en deze informatie na de meeting delen.
Poly codec kan ingericht worden als native Zoom Rooms oplossing of hij kan geconfigureerd worden voor elk gewenst SIP platform. Informeer naar de mogelijkheden en interoperabiliteit met verschillende cloud platforms.

Deze codec is ook een mooie oplossing als vervanging van oudere Polycom apparatuur, aangezien de EagleEye camera’s opnieuw gekoppeld kunnen worden aan de Poly G7500.

Specificaties

Polycom Studio

Een krachtige USB video bar, speciaal ontworpen voor kleine vergaderruimten en bevat tientallen jaren audio- en videotechnologie. De Polycom Studio verbind je eenvoudig met je laptop met behulp van 1 USB-kabel. In een seconde heb je toegang tot functies zoals het traceren van de spreker, automatische framing van de groep en noiseblock zodat vergaderingen als een echte persoonlijke ervaringen aanvoelen.

Specificaties
Meer informatie over het Poly assortiment
Contact
close slider