Zoom Phone

zoom-logo-test

Zoom Phone nu ook beschikbaar in Nederland

Zoom is al geruime tijd voor vele organisaties en onderwijsinstellingen de favoriete applicatie voor Video, Chat en Webinars. Tijdens Covid-19 is het gebruik van Zoom en de naamsbekendheid in Nederland nog verder toegenomen. Zoom heeft daar inmiddels ook telefonie aan toegevoegd, wat nu echt commercieel beschikbaar is. Dit betekent dat je vanuit dezelfde Zoom applicatie voor IOS, Android of Mac al je vitale communicatie behoeftes kunt uitoefenen, zoals telefonie, audio/videomeetings en chat.

Meer informatie over Zoom Phone

Zoom wereldwijd beschikbaar

Zoom Phone biedt lokale telefonie diensten in meer dan 40 landen, waardoor bedrijven hun telefoonsysteem behoeftes kunnen consolideren in één uniform platform. Prijsplannen zijn eenvoudig afgestemd op de behoefte en type organisatie. Ook zijn er mogelijkheden om de eigen telefonie provider te integreren in de Zoom Cloud PBX om de beheersbaarheid van de wereldwijde telefonie te optimaliseren.

Zoom Phone Kenmerken

Het Zoom platform leverde al hoge kwaliteit audio. Dezelfde technologie waarmee Zoom high-definition audio kan leveren tijdens vergaderingen en webinars, wordt gebruikt om uitzonderlijke helderheid en hoge kwaliteit te geven aan telefoongesprekken. Het vermogen van Zoom om snel te innoveren en nieuwe telefoniefuncties op de markt te brengen, zal vele organisaties helpen efficiënter samen te werken en te communiceren.

Vraag een gratis Zoom Phone trial aan

Gecentraliseerd beheer

Snel gebruikers voorzien en beheren en zakelijke interactie op een professionele manier bewaken kan met de gebruiksvriendelijke Zoom Admin portal. In deze portal kan eenvoudig gebruikers worden voorzien van een vast telefoonnummer en kunnen ook de nodige wachtrijen worden ingesteld. De absolute kracht van Zoom is dat alle vitale communicatie nog maar vanuit één geïntegreerd platform kan worden beheerd. Met het Zoom Dashboard  kan de kwaliteit worden gemonitord en rapportage van gespreksgegevens worden gemaakt.

Enterprise Cloud Phone System

Zoom Phone ondersteunt vrijwel alle traditionele zakelijke telefoon platform functies deze komen met de bekende gebruiksvriendelijkheid van Zoom, zodat medewerkers en externe partijen soepel en eenvoudig met elkaar kunnen communiceren, ongeacht locatie. Zoom phone is compatible met een breed scala van desktop en conference toestellen van onder andere, Cisco, Poly, AudioCodes en Yealink. Uiteraard kan ook eenvoudig worden gebeld vanuit de Zoom App vanaf het eigen mobiele device.

Veiligheid & betrouwbaarheid

Het Zoom-cloud platform levert veilige HD-Audio kwaliteit met betrouwbaarheid en servicekwaliteit op het hoogste niveau om ervoor te zorgen dat elk gesprek perfect verloopt

Dat Zoom de traditionele telefonie soepel laat integreren met hun mobile clients en ook Zoom Rooms, laat zien dat telefonie snel en eenvoudig kan worden omgezet in een Videocall. Deze video illustreert dat.

Probeer Zoom Phone nu uit!
Contact
close slider