Zoom Rooms Webinar

zoom-logo-test

Hoe richt je een Zoom meeting veilig in?

In het nieuwe normaal zijn we vooral digitaal met elkaar in contact en Zoom’en we er op los. De standaard functies zijn dan ook handelingen die we dagelijks herhalen. Maar er zijn nog veel ongebruikte functies te ontdekken op het platform Zoom. Vergroot je kennis en leer de fijne kneepjes die ervoor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de verschillende functionaliteiten. Elke twee weken verzorgen wij een webinar waarin de in en outs met jou worden gedeeld.

Schrijf je in voor de webinar

23 maart: Zoom security instellingen gebruiken en beheren.

23-02-2021 15:00 (CET) at Zoom

Ongeacht de online meeting die je bijwoont, wil je er zeker van zijn dat je meeting veilig is en je privacy wordt gewaarborgd. Zoom heeft enorm veel stappen gemaakt om jouw de tools te geven die nodig zijn om meetings veilig te organiseren.

In deze interactieve webinar zal het volgende aan bod komen:

  • De privacy instellingen in de Zoom web-portal
  • Welke privacy/veiligheidsinstellingen kun je gebruiken en wat houdt het in
  • Advies: wanneer gebruik je een instelling wel en wanneer niet
  • Demonstratie van de verschillende security instellingen tijdens een Zoom meeting activeren.

Tijdens de webinar is er ook ruimte gemaakt voor een Q&A om al je vragen en knelpunten te bespreken.

Ben je niet in de gelegenheid om de webinar bij te wonen? Geen probleem, schrijf je alsnog in en ontvang na afloop een opname van de webinar.

Webinar Host: Diego

Als Customer Succes Manager bij Qconferencing, is Diego vooral bezig met het “on boarden” en de adoptie van nieuwe klanten. Dat houdt in: het geven van trainingen, het begeleiden van organisaties in het platform en het beantwoorden van hun vragen. In het gehele traject zal hij er voor zorgen dat een organisatie waarden uit het platform haalt. Diego heeft Zoom van binnen naar buiten helemaal uitgezocht. De kennis die hij heeft opgedaan zal hij in de webinars toelichten, zodat ook jouw organisatie optimaal gebruik kan maken van Zoom.

Schrijf je hier in voor de webinar
Contact
close slider