Zoom Rooms Webinar

zoom-logo-test

Hoe maak je optimaal gebruik van Zoom?

In het nieuwe normaal zijn we vooral digitaal met elkaar in contact en Zoom’en we er op los. De standaard functies zijn dan ook handelingen die we dagelijks herhalen. Maar er zijn nog veel ongebruikte functies te ontdekken op het platform Zoom. Vergroot je kennis en leer de fijne kneepjes die ervoor zorgen dat je optimaal gebruik kunt maken van de verschillende functionaliteiten. Elke twee weken verzorgen wij een webinar waarin de in en outs met jou worden gedeeld.

Schrijf je in voor de webinar

9 maart: Zoom webinars organiseren

23-02-2021 15:00 (CET) at Zoom

Zoom video webinar is een geschikte tool voor het hosten van digitale events. Zoom video webinar biedt zowel gebruiksvriendelijkheid als hoge audio en video kwaliteit. Interactie met deelnemers kan gemakkelijk door middel van een Q&A, raise-hands functie en polls. Daarnaast kun je eventueel voor marketingdoeleinden rapporten van deelnemers uitdraaien om mogelijke leads te kunnen opvolgen.

Tijdens deze interactieve webinar zal het volgende aan bod komen:

  • Het verschil tussen Zoom meetings en webinar
  • Het aanmaken van een webinar
  • Uitnodigingen versturen met een registratieformulier
  • Een uitleg van de host functie

Tijdens de webinar is er ook ruimte gemaakt voor een Q&A om al je vragen en knelpunten te bespreken.

Ben je niet in de gelegenheid om de webinar bij te wonen? Geen probleem, schrijf je alsnog in en ontvang na afloop een opname van de webinar.

Webinar Host: Diego

Als Customer Succes Manager bij Qconferencing, is Diego vooral bezig met het “on boarden” en de adoptie van nieuwe klanten. Dat houdt in: het geven van trainingen, het begeleiden van organisaties in het platform en het beantwoorden van hun vragen. In het gehele traject zal hij er voor zorgen dat een organisatie waarden uit het platform haalt. Diego heeft Zoom van binnen naar buiten helemaal uitgezocht. De kennis die hij heeft opgedaan zal hij in de webinars toelichten, zodat ook jouw organisatie optimaal gebruik kan maken van Zoom.

Schrijf je hier in voor de webinar
Contact
close slider