Zoom Webinar

zoom-logo-test

Vergroot je bereik met de webinaroplossing van Zoom

Zoom is al geruime tijd voor vele organisaties en onderwijsinstellingen de favoriete applicatie voor Video, Chat en Webinars. Tijdens Covid-19 is het gebruik en de naamsbekendheid in Nederland nog verder toegenomen. Zoom Video Webinar is een uiterst geschikte tool voor het online hosten van digitale events. Met de webinar service kun je gemakkelijk en snel informatie overbrengen op een groot publiek

Meer informatie over Zoom Webinar

Wanneer gebruik je Zoom Webinar

Zoom Video Webinar biedt zowel gebruiksvriendelijkheid als hoge audio en video kwaliteit en is geschikt voor groepen van 100 – 10.000 deelnemers. De panelists beheren de webinar en zijn de enige die content kunnen delen of video en audio settings kunnen aanpassen

Interactie met deelnemers kan gemakkelijk door middel van een Q&A, Raise Hands functie en polls. Daarnaast kan je eventueel voor marketingdoeleinden rapporten van deelnemers uitdraaien om mogelijke leads te kunnen opvolgen.

Hoe werkt Zoom Webinar

Wil je graag aan de slag met Zoom Webinar, maar weet je nog niet goed hoe het platform werkt? Of zou je graag wat meer in-depth kennis willen? Qconferencing biedt op maat trainingen aan om ervoor te zorgen dat je goed en voorbereid een webinar kan hosten. Een specialist op gebied van Zoom Webinar begeleid je stap voor stap door het platform en helpt onder andere met:

  • Uitleg geven over de verschillen tussen Zoom Meetings en Zoom Webinar;
  • Het inplannen van een webinar – Het hosten van een webinar
  • Het uitnodigen van panelleden en deelnemers
  • Het aanmaken van een registratieformulier Tijdens de training is er uiteraard ruimte voor het stellen van vragen.

Om de interactiviteit  zo hoog mogelijk te houden, raden wij aan om het aantal training deelnemers te beperken tot max. 10 personen.

Live streaming via kanalen als YouTube Live en Facebook Live

Vergroot je impact met on-demand of terugkerende webinars

Maak e-mails en registratieformulieren in jouw huisstijl

Beheer en deel de input van het publiek in het Q&A venster

Bereid de webinar voor in een practice session

Vraag een gratis Zoom Webinar trial aan
Contact
close slider